Hem > Forum > Depression > Livet är värdelöst, självmord är målet.

Livet är värdelöst, självmord är målet.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Livet är uruselt, finns verkligen inget positivt med detta.

  Självmord har jag skrivit ner som ett mål att uppnå, nu ska jag bara komma på hur jag ska göra det.

  Vi får se om vi hörs framöver, troligtvis inte, om man har en målsättning ska man ju uppnå den, eller hur? :D.

  • Detta ämne redigerades för 1 år sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum

  ”Livet är värdelöst, självmord är målet”.
  Trots det skriver du detta inlägg på Mind Forum, som tillhör Mind sjävlmordslinjen som försöker förhindra självmords.
  Är det en ren tillfällighet eller kan det vara så att trots allt jobbigt, trots allt som får dig att må dåligt är det en del av dig som vill fortsätta leva?

  Det hörs att du har det jobbigt. Riktigt jobbigt. Och jag är ledsen att du får genom det du gör och att livet känns värdelöst. Men den delen av dig som vill stanna kvar, försök utforska den. Varenda glädje du kan hitta, stor som liten är värd att hänga kvar vid. Det är svårt att hitta glädje när man mår lika dåligt som du gör, men det hörs på dig att det är något som vill stanna kvar utifall att du hittar något som gör livet värt att leva.

  Trådstartaren

  Ja det var korkat att skriva här från första början, det finns ingen glädje. Det finns typ ingenting som skulle få mig att stanna kvar här, så varför änns fortsätta Isåfall. Mitt mål är enkelt och självklart, självmord är uppskrivet som ett mål som jag kommer utföra oavsett om ni vill eller inte.

  Jag skulle nog inte säga att det var korkat, men du valde att göra det av en anledning. Kan det vara så att du ville att någon skulle övertala dig att låta bli? Eller höra några uppmuntrande ord? Varför tror du själv att du gjorde valet att skriva på ett forum?

  Trådstartaren

  Behöver inte ha någon som övertalar mig att låta bli, eftersom det är ett uppskrivet mål. Uppmuntrande ord, som vadå?, *försök hitta ljuset i tunneln*, eller *försök hitta något som du gillar eller är bra på*, blablabla.. patetisk minst sagt.

  Jag har pratat med er ett antal gånger via chatt eller telefon, jag vet redan vad ni brukar köra med och hur ni fungerar, detta är förhoppningsvis sista gången någonsin.

   

   

  Varför väljer du att skriva in till Mind om du redan bestämt dig?

  Avatar

  Hej. Låter som du mår riktigt dåligt just nu. Vill du berätta lite mer om vad som får dig att må dåligt?

  Kram 🙂

  Ibland känns livet bara som att man går upp för en backe som aldrig tar slut, men jag lovar dig att när du väl är uppe på toppen så kommer det att vara värt det. Jag vet inte vad du brottas med och jag vill gärna lyssna om du vill berätta.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.