Hem > Forum > Depression > Konstant ångest, ingen diagnos än

Konstant ångest, ingen diagnos än

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej tänkte bara först skriva att jag har förlorat allt. Jag försöker nu bygga upp allt igen. För ett år sedan var jag intelligent framåtskridande. Nu vet ni det. Jag äter lyrica ecitalopram mot min ångest.

  Sedan har jag testat nånting som heter clenbuterol för att påskynda min viktnedgång. Nu till problemet, biverkningar kan vara ångest. Därmed avslutade jag direkt efter tre dagar med clenbuterol. För två veckor sedan mådde jag prima. Ångesten var extremt dämpad samt högt självförtroende. Nu har ångesten åter anlänt. Det kan ju bero på clenbuterol, samtidigt undrar jag om ämnet inte nu har gått ur kroppen efter 2 dagar. Ursäkta om jag skriver osammanhängande, som ni vet så har jag det tufft nu. Är ämnet ur kroppen? Beror den nya ångesten pga ämnet?

  Det är frågor ni kan ta reda på. Jag hoppas på bra svar ingen jobbig kritik. Kan tilläga att jag hade en plan om att vara ifrån min familj i 4 månader bara träffa vänner, flickvän utanför familjen.

  Dock så ogillade en person i familjen planen, skrek till mig i telefonen. Jag har hsp, blir extremt orolig om saker ting inte står rätt till. Inuläget alltså. Inte förut.Det påverkade mig även fast jag ej ville det. Min kropp blev skör, skärrad. Det kan ju bero på det med. Det tror jag mest på.

   

  Hej,

  Olika ämnen tar olika lång tid att gå ur kroppen. De kan även påverkas av annan medicin du tar. Jag är osäker vad som gäller angående clenbuterol men visst finns det en risk att det fortfarande påverkar dig.

  Även bråk med familjen kan ju påverka hur du upplever situationen just nu.

  Jag hoppas att det är snabbt övergående!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.