Hem > Forum > Depression > Kommer aldrig mer bli glad..

Kommer aldrig mer bli glad..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Har tappat bort allt det glada..hur mkt jag än försöker finns det inget i livet jag blir glad över längre..alla små problem blir enorma och vet inte hur jag ska orka längre. Barn som blir utfrysta i skolan fast de är världens snällaste men bara blyga..det är det som känns mest i hjärtat.. Tänker varje dag att det bästa är att ta en sömntablett och somna så har ännu en dag tagit slut..och gör detta med..Kommer aldrig våga ta mitt liv men ibland känns det som det vore det enklaste o slippa känna all smärta.

   

  Hej! Jag hör din smärta och din trötthet och jag delar den. Har själv så svårt att se ljus just nu, känner mig så ensam och betydelselös. Jag hoppas att du hittar tillbaka till glädjen igen, jag tycker du är så modig och ärlig i det du berättar. Stor kram från mig

  Trådstartaren

  Åh tack för kramen..den behövdes..den som inte är i detta kan inte förstå..mannen kan inte förstå hur dåligt jag mår..och utåt sett ska man se glad ut fast man innerst inne mår skit..fråga mig inte varför..men jag ska väl va den där starka mamman som klarar allt..men som innerst inne bara vill skrika rakt ut att jag orkar inte hur länge som helst! O just nu vet jag inte vad man ska göra för o må bra..ta tabletter? Prata..men det känns så avigt..vaknar varje dag o mår dåligt..ont i magen..

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.