Hem > Forum > Depression > Klockan slutar slå.

Klockan slutar slå.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Jag känner att min tid börjar ta slut.

  Har varit djupt deprimerad i över ett år, jag har utvecklat självskadebeteende som ledde bara till självmordsförsök.

  Allt detta hände pga brist på sociala relationer. Just nu har jag två kompisar som har inte tid för mig, det gör ont i hjärtat när man sitter på bänken och inser att man har inget.

  Jag har varit avvisad och blev tillsagd många gånger när jag har försökt ta nya kontakter. Jag skäms över mitt utseende när jag jämförar mig med andra killar i min ålder. Dessutom så hoppar dem från ena kompisgänget till andra kompisgänget och jag sitter ensam på lunchrasten i skolan. Tårarna rinner varje dag, även nu.

  Livet är inte min grej, jag har levt 17 och halvår vilket tycker jag är tillräckligt.

  Klockan slår långsammare och långsammare.

  Avatar

  Hej,

  Har du berättat dessa saker för någon utanför internet? Går du i nån psykisk behandling i dagsläget?

  Avatar

  Jag känner att min tid börjar ta slut. Har varit djupt deprimerad i över ett år, jag har utvecklat självskadebeteende som ledde bara till självmordsförsök. Allt detta hände pga brist på sociala relationer. Just nu har jag två kompisar som har inte tid för mig, det gör ont i hjärtat när man sitter på bänken och inser att man har inget. Jag har varit avvisad och blev tillsagd många gånger när jag har försökt ta nya kontakter. Jag skäms över mitt utseende när jag jämförar mig med andra killar i min ålder. Dessutom så hoppar dem från ena kompisgänget till andra kompisgänget och jag sitter ensam på lunchrasten i skolan. Tårarna rinner varje dag, även nu. Livet är inte min grej, jag har levt 17 och halvår vilket tycker jag är tillräckligt. Klockan slår långsammare och långsammare.

  Vart bor du någonstans, det måste väl finnas någonstans där ungdomar träffas där du kan knyta kontakter. Skäms aldrig över hur du ser ut.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.