Hem > Forum > Depression > Känns hopplöst

Känns hopplöst

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Ja hur ska jag börja allt det här…

  Har varit deprimerad av och på sedan jag var 13 (är 18 nu) och är nere av och på varje timme. Har börjat prata om självmord med pojkvännen men känner mig hemsk då han är extremt orolig och rädd (helt förståligt). Han vill berätta för mina föräldrar och har till och med erbjudit att betala för att jag ska få gå hos en privat psykolog. Jag känner mig extremt skyldig eftersom jag har fått in idén i huvudet att jag egentligen hittat på allt och att jag lever en lögn, fastän jag varit deprimerad innan jag träffade honom…

  Allt känns hopplöst och som att enda utvägen är självmord. Jag är rädd men känns nästan värre att leva vidare med vetskapen av vad jag jag har låtit honom gå igenom. Allt går bara dåligt och det händer bara dåliga saker efter varandra utan uppehåll.

  Vill ba få slut på allt…

  Avatar

  Vad jobbigt att behöva må så där dåligt. Det finns möjlighet att välja att samtala med någon på vår självmordslinje 90101 eller ta kontakt med vårdcentralen eller psykakuten på din ort.  Skulle det vara något som du skulle kunna testa?

  Föredrar du mejlkontakt med någon av våra volontärer så skriv till följande adress [email protected]

  Länk till chatten hittar du här chat.mind.se/ – där hittar du också andra telefonnr som du kan ringa till om du föredrar det.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.