Hem > Forum > Depression > Känner mig tom på alla känslor

Känner mig tom på alla känslor

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • De har inte varit såhär länge men känner mig helt tom på alla känslor, känslor som jag känner varje dag finns liksom inte nu fattar inte vad de är med mig. Min hjärna tänker konstiga saker som jag aldrig bruka tänka. Vet inte vad jag ska göra. Känner inte igen mig själv alls. Saker jag tyckte va roligt att göra känns inte roligt längre heller.

  De har inte varit såhär länge men känner mig helt tom på alla känslor, känslor som jag känner varje dag finns liksom inte nu fattar inte vad de är med mig. Min hjärna tänker konstiga saker som jag aldrig bruka tänka. Vet inte vad jag ska göra. Känner inte igen mig själv alls. Saker jag tyckte va roligt att göra känns inte roligt längre heller.

  åh känner precis som du, det är typiska tecken på depression. För min del är det nog för att jag är helt utmattad psykiskt  som jag fått depression, är du utmattad? Eller kom det ” bara sådär”?

  Dagsljus / solljus ,frisk luft, intryck , prata av sig, ta d- vitamin nu på vintern    Det är nog mina bästa tips  mot depression.

   

  Trådstartaren

  De kom bara sådär, men efter jag skrev ut lite hur de va kändes de lite skönare och pratade med min syster också:) hoppas dehär inte är nått som kommer hålla i länge bara:/

  Trådstartaren

  Men de har hänt mycket runt om kring mig också de kanske är därför de är såhär:/

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.