Hem > Forum > Depression > Kan man bli frisk?

Kan man bli frisk?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har en depressionssjukdom. Jag har haft rätt milda säsongsdepressioner sedan jag var yngre men senare år så har den blivit konstant efter tungt arbete, mycket stress och övertid. Den har blivit bättre med medicin och behandling. Men jag känner hur fort jag går ned mig då fort jag får motgångar. Jag får återkommande suicida tankar men gör inte verklighet av dom eftersom jag har min hund som jag inte vill lämna. Men tankarna går till att jag när som helst kan göra slut på allt om jag blir utan min hund. Jag lever för den men inte för mig själv. 😢 Sådana tankar får jag inte under de bättre dagarna.
  Men varför slutar det inte? Kan man bli helt frisk?

  Känner igen mig så mycket. Klarar inte jobb och går typ in i väggen och får depressioner gång på gång. Tror du att det är pga ditt jobb du mår dåligt, skulle du kunna byta? Går du hos psykolog? Fint att du har en hund, de kan ge mycket kärlek.

  Trådstartaren

  Jag har fått en annan position, vik för kollega, på jobbet (pga. sjukskrivning från ord. tjänst pga skada) där jag trivs bättre och är mer utvilad i kroppen. Men har åkt på ännu en skada ej orsakad av arbete så är fortfarande sjukskriven men jobbar 75%. Medicinskt så bör jag inte jobba mer än 50% men det har jag inte råd med. Och så ska jag ta beslut om operation av min senaste skada och då blir jag heltidssjukskriven upp till 6 v.
  Så jag trivs på nuvarande tjänst och behöver kontakten med kollegor.

  Trådstartaren

  Jo, jag går hos privat psykolog sedan typ 1,5 år tillbaka. 😊

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.