Hem > Forum > Depression > Kan inte släppa taget om barndomen

Kan inte släppa taget om barndomen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Hej, jag hade en jätte jobbig barndom som liten. Jag känner många gånger att jag fick växa upp för snabbt och fick känna på ångest och depression alldeles för tidigt. Jag fyller snart 18 och varje dag påminns jag om nåt rörande min barndom. Det kan vara att jag inte kan gå vidare från något som inte finns kvar tillexempel som vår gamla lägenhet. Det kan vara nya minnen om saker eller händelser som jag blir helt fast i. Det är som att jag måste sörja för att kunna gå vidare. Jag klarar inte heller av för hårda människor eller situationer jag vet inte riktigt varför. Det känns bara som att jag är lite on edge. Och som att jag bara klarar av lätta situationer annars rasar allt?

  Avatar

  Hej. Jag känner så igen mig i det du skriver. Jag letade överallt efter svaren jag sökte och platsen där jag kunde läka. Nu tänker jag ge dig ett konkret tips som hjälpte mig att förstå mycket och gå vidare i livet. Jag tycker att du åtminstone ska prova att ta kontakt med dessa och se om de har någon plats för dig: sorg.se.

  De har givit möjligheten att finna en styrka jag inte visste att jag hade och ett helt annat sätt att se världen.

  Önskar dig all lycka och framgång, det förtjänar du.

  Avatar

  jag är likadan. 

  Jag är 33 år o har i stort sett hela mitt liv sörjt min banrdom. Jag är även väldigt nostalgisk av mig o saknar allt det gamla, även om mitt förflutna varit tufft .. man känner sig allmänt vilsen i livet.

  Kram

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.