Hem > Forum > Depression > Jag vill inte leva!

Jag vill inte leva!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Det har hänt några gånger att jag uttrycker att jag inte vill leva. Men nu är det värre än någonsin. Jag orkar inte se mig själv att behandla min flickvän så som jag gör när jag kommer in i mina bubblor!

  Säger och skriver fruktansvärda saker…… jag orkar inte med mig själv nu!

   

  Det har hänt några gånger att jag uttrycker att jag inte vill leva. Men nu är det värre än någonsin. Jag orkar inte se mig själv att behandla min flickvän så som jag gör när jag kommer in i mina bubblor! Säger och skriver fruktansvärda saker…… jag orkar inte med mig själv nu!

  Jag vet och känner din smärta men tro mig, din tjej älskar dej. Oavsett om du kommer in i dina bubblor. Förklara för henne hur du mår PÅRIKTIGT. Hon kommer förstå dig. Var i samma situation som din tjej en gång men killen snackade med mig om det och jag blev helt chockaderad . Du vill inte ta ditt liv. Du kanske säger de men innerst inne finns de en underbar person med ett gott hjärta!
  vi kämpar tillsammans!!!

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.