Hem > Forum > Depression > Jag vet inte vad jag ska göra

Jag vet inte vad jag ska göra

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag känner mig tom inombords och inget känns kul längre. Är nästan 100% säker på att jag har depression men det har jag trott/vetat länge. Jag borde vara glad och må bra, jag har vänner och familj men jag kan inte känna något längre. Jag vill inte leva men är rädd för att dö och jag är trött på att andas men vågar inte sluta. Jag går i nian och alla har panik över sina betyg vilket jag också borde ha. Jag känner att jag borde reagera eller känna vissa känslor men min kropp reagerar inte och tänker ba ”jaha okej” på nästan allt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Orkar snart inte mer.

    Hej,

    Jag känner så väl igen mig i det du skriver från min tid i högstadiet. Högstadiet var jättetufft. Jag längtade bara tills jag fick gå ut 9:an och börja gymnasiet och ”börja om på nytt”. Och gymnasiet var så mycket bättre!

    Att man har vänner och familj betyder inte automatiskt att man är glad och inte kan må dåligt. Har du pratat med någon vuxen om hur du mår? Förstår att det kan kännas svårt men du ska inte behöva hantera detta ensam. Det finns hjälp att få.

    Det kommer blir bättre, håll ut och förlora inte hoppet!

    Snälla du borde säga till en psykolog eller kurator/vuxen på skolan att du mår dåligt. Du ska inte behöva må så och det finns hjälp att få <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.