Hem > Forum > Depression > Jag vet inte längre

Jag vet inte längre

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag vet inte om jag är deprimerad därför att jag kan må jätte dåligt på kvällarna, i skolan, inprincip överallt. Men jag har frotfarande energien att sätta upp fasaden för att se ”okej” ut. Jag tänker ofta på självmord och om hur lätt det skulle vara att hoppa ut framför ett tåg men det blir alltid att jag int vågar för att jag inte vill se mina kära må dåligt men ibland orkar jag bara inte och vill bara hoppa ut. Jag har istället börjat med självskade beteende med en kniv men jag skär int så djupt så det blir ärr för jag är rädd vad andra ska tycka och tänka men mest hur mina föräldrar Kulle reagera därför att de har varit perfekta föräldrar och att jag har mysslyclst dem

  Jag vågar dock inte ta hjälp för vad mina föräldrar och vänner och andra skulle tänka om det.

  Så jag vill veta om man kan typ göra en spekulation om jag är deprimerad?

  Avatar

  Hej

  Hur mår du nu?

  Det måste vara jobbigt att känna som du gör. Jag tycker inte att du ska behöva vara ensam med dessa jobbiga tankar.

  Att du tänker på familjen och människor i din omgivning är omtänksamt och visar att du bryr dig, men det är otroligt viktigt att du har förtroende för någon och att du har någon du kan ventilera dina jobbiga tankar med. Känner du att du har det?

  Jag önskar dig all lycka

  Avatar

  Hej!
  Jag tycker att du ska försöka söka hjälp. Du ska inte behöva bära detta själv och du ska veta att du inte är ensam om att ha såna tankar. Jag tror att din familj hellre skulle se att du fick hjälp att må bättre än att du mår dåligt och gör dig själv illa. De kanske inte har en aning om att du mår så här. Även om föräldrar kan bli rädda och överreagera, men det är ju för att de bryr sig om dig. Du ska inte se det som en kritik mot dem, det har inget med hur bra föräldrarna varit att göra. Man kan må dåligt ändå.
  Det kan vara svårt att växa upp och vara ung. Var snäll mot dig själv och träna på att visa dig själv omsorg. Det är inte alltid lätt men man får träna. Och kom ihåg att du är värdefull. Precis som du är.

  Avatar

  Hej jag förstår dig Det kan vara riktigt tufft ibland, världen verkar bara inte förstå dig ibland. Oroa dig inte för vad folk tycker om dig, det enda som betyder att du är nöjd. Försök att prata med din familj eller vänner. Att öppna din värld för dem. Skäm dig inte för det, det är ingen skam att ibland känna så här. Att prata om dem kan också hjälpa dem att förstå dig bättre och hjälpa dig bättre. Tappa aldrig hoppet, allt kan bli bra.

   

  _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Blu Light’s I Allt kan bli bättre – ge aldrig upp hoppet! I http://www.blulights-cbd.se

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.