Hem > Forum > Depression > Jag orkar verkligen inte mer

Jag orkar verkligen inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är 15 år gammal och jag har gett upp. Det låter brutalt ja, men så är det. Att leva i ett samhälle med autism och ADD samt psykisk ohälsa är så jävla svårt. Inte nog med att jag har ärr över hela underarmarna så är det varmt och jag måste ha kortärmat.
  Det är inte kul, inte värt det. Jag ser inte mig själv i någon framtid, det går liksom inte att tänka så? Jag skulle inte klara mig ur 2023 men det gjorde jag. Nu orkar jag inte mer, det går verkligen inte längre.

  Hej där! Jag kände som du när jag var i din ålder. Livet var för svårt och för mycket. Sedan dess har det hänt mycket, både upp- och nedgångar. Det du känner nu behöver alltså inte vara för alltid. Förstår dock att det känns alldeles för mycket här och nu och att det lätt kan överskugga allt det andra. Det enda jag kan säga är, ge inte upp hoppet. Det finns så mycket hjälp att få (även om det kan kännas snårigt att få den ibland.)

  Har du någon hjälp från psykiatrin? Har du fått några hjälpmedel för autism och ADD? Har du funderat på att gå med i någon förening eller dyl. för folk med autism/ADD? Jag tänker att det kan vara skönt att känna att man inte är ensam. Det finns också många youtubers som kan ge tips om hur man fixar vardagen.

  Känns det alldeles för mycket hoppas jag att du vänder dig till BUP-jouren.

  Förlåt för mina tusen frågor. Du svarar bara om du vill. Bryr mig om dig <3

  Jag förstår att det är jobbigt men jag är säker på att det kommer att bli bättre även om det inte känns så just nu. Får du någon hjälp med autismen och ADD? Om inte så kan du vända dig till skolkuratorn till att börja med. Jag tänker att skolkuratorn är mer lättillgänglig att få tag på än att vända sig till vården.

  Precis som Olive Pijode skriver så finns det många med autism och ADD som kämpar med precis samma sak, det kan kännas skönt att veta att man inte är ensam att känna som man gör.

  Ge inte upp, det kommer att bli bra, du kommer att må bra en dag. <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.