Hem > Forum > Depression > Jag orkar inte mer.

Jag orkar inte mer.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • jag är 14 år gammal och har ingen vilja att leva alls jag har ingen som ringer ingen som vill prata ingen som gillar mig ingen som bryr sig. Jag är värdelös jag gör inget bra här allt jag vill är att va lycklig men det går inte jag skär för att jag kan inte sluta jag hatar mig själv och jag fattar varför andra hatar mig också vill bara att allt ska försvinna……. min bästa kompis hatar mig nu. ingen vill va med mig jag är ful kommer aldrig ha någon . Jag kommer inte få ett job för jag går inte till skolan. Jag hatar allt som har med mig att göra. Jag är bara ett problem för andra.

    Det är ett tröttsamt uttryck men allt kommer bli bättre. När jag var 14 år förändrades mitt liv totalt, jag såg inget ljus framför mig – förlorade vänner, vägrade gå till skolan, hatade min egen spegelbild. Jag valde att kämpa för mitt liv genom att byta skola, då gav jag mig själv en helt ny start. Ingen kände mig, jag hade möjlighet att träffa nya människor.

    Du är inte ett problem för andra, förmodligen finns det fler människor som älskar dig än du tyvärr vet. Och skolan är inte för alla, och skolan kan man ta upp när som helst. Det viktigaste är ditt mående, kanske kan du prata med kurator på skola om anpassad skolgång. Du vet inte vad samhället har planerat för dig, och kanske har din historia en stor betydelse för att hjälpa andra. När jag var 14 år var mitt liv meningslöst, nu har hela min historia jag gått genom motiverat mig till att hjälpa andra i deras psykisk ohälsa.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.