Hem > Forum > Depression > jag orkar inte mer

jag orkar inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag vill bara att smärtan ska sluta jag vet inte vad jag ska göra jag pratar med en psykolog men det hjälper inte. Jag vill bara avsluta allt. Jag klarar inte av det mer. Jag är 16 livet borde inte vara såhär svårt att leva.

  Avatar

  1. Om psykologen inte hjälper så ber du dem att remissa dig till någon annan.

  2. Det finns medicin du kan få också om du lider av depression. Fluoxetin är antidepressiva som kan ges till dem under 18 år.

  3. Livet kan vara fördjävligt men du kommer ta dig igenom detta.

  När du känner såhär är det jättebra att du tar kontakt med andra. Antingen på den här sidan, pratar med en förälder eller vän. Vad jag kan se är du redan på god väg om du dessutom har psykologkontakt.

  Avatar

  Byt psykolog tills du hittar den rätta. Lovar att det finns någon bra psykolog där ute som kan verkligen hjälpa dig.

  Om du mår dåligt på grund av familjen, ta kontakt med socialen gällande detta. Själv var jag 17 och flyttade till en släkting när jag inte klarade av det längre och då började jag må bättre.

  Mediciner kan vara ett bra verktyg, men om dem inte funkar för dig ge inte upp. Eftersom att det inte funkade för mig så sökte jag till en ny psykolog som hjälpte mig väldigt mycket.

  Sedan, påminn dig själv att dessa tankar och känslor är bara temporära. Du har massiv med år framför dig som du kan fylla med vad du vill, låt inte depressionen få dig att göra saker som du kommer att ångra.

  Det är väldigt svårt, själv lider jag fortfarande väldigt mycket. Men hoppet finns och du är inte ensam!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.