Hem > Forum > Depression > Jag Orkar Inte..

Jag Orkar Inte..

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Allt Jag Gör är att försöka. Jag Kan Knappt ens ta mig egenom en vardag..Jag Vill inte dö, Men Kan Inte Leva På sättet jag Gör Just nu.. Har Ingen Familj Nära mig. Jag Är 15år, Familjehems placerad sedan 2018…

   

  Jag Kommer Inte överleva Ett år till. Har Sökt hjälp från Bup men Blir endast Hem skickad..

   

  Nu bor Jag Hos Min morbror, Men Han och Hans fru sätter alltid mig som ”Det är Hens Fel att _______ Hände”

   

   

  Min familj har alltid varit så här… Men Jag Orkar snart Inte mer. Jag Känner Mig inte säker här. Jag Känner Mig rädd… Men detta är Min sista chans innan jag är ”Svår placerad”

   

  Jag Vet inte vad Jag ska göra, Jag Vill Bara att smärtan Och all stress ska försvinna. Jag Har Ingen att prata med Irl eller på nätet, Jag Börjar Ge med min Depression..

   

  Jag Orkar Verkligen inte längre.. Men Jag Vågar Inte bara Dö… Alla Jag Älskat some Online vänner tar Livet av sig eller dör från sjukdomar.. Jag Kan Inte längre…

   

  Jag går runt. Känner inget annat en sorg och tomhet.

   

  Om gud finns… So Hatar han Mig av nån anledning…

   

  Jag Har nästan aldrig haft något positivt i mitt liv. mellan nu och Dag 1 av detta Liv..

  Men kära du:( önska jag kunde hjälpa dig. Skickar en varm kram

  Hej!

  Låter hemskt som du har det. Så skall man inte behöva ha det när man är 15 år. Du behöver vända dig till någon och prata med någon som du har förtroende för. Finns det inte någon skolsköterska eller kurator. De borde kunna hjälpa dig så du får en bra kontakt med BUP. Man kan också gå till någon församling i svenska kyrkan. Det är möjligt att prata med präster och diakoner. De har tystnadsplikt. Det är kostnadsfritt. Du behöver inte vara troende för att vända dig dit. Hoppas det löser sig för dig. Tänk på att de är en värdefull person. Styrkekramar från mig till dig.

  Är bipolär och förstår din depression av egen erfarenhet. Jag har heller aldrig varit självmordsbenägen på väldigt länge i mina depressioner men jag orkar inte ta tag i vardagen. Jag är 55 och äntligen ur det. Hoppas bara jag kan balansera detta innan det slår över till mani.

  Vill du prata så finns jag här för dig!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.