Hem > Forum > Depression > Jag har bett om hjälp i 12 månader

Jag har bett om hjälp i 12 månader

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Jag översätter allt från engelska till svenska

  Under de 12 månader jag har varit i Sverige har jag legat in på sjukhus tre gånger för självmordsförsök.

  Jag är BiPolar och har levt med det de senaste 25-30 åren.

  Vid ankomsten till Sverige uppmanades min pskiatrist i Oskarshamn att lämna papper till det svenska välfärdssystemet, så jag kunde få förmåner.

  Efter 12 månader har psykiateren misslyckats med att skaffa KORREKT papper, vilket innebär att jag måste hitta pengar varje månad från Hogsby Kommun

  Jag har också en partner och två döttrar som hjälper mig när jag är deprimerad, som bor i Thailand och jag har försökt söka hjälp från sociala grupper i Sverige för att hjälpa mig göra alla de pappersarbete jag behöver.

  Jag lider också av Agoraphobia, så att gå ut är extremt stressande för mig, men jag är ok om jag är med min partner eller barn.

  Jag har bett min Goodman, Hogsby Social, My Psykiatrist, medlemmar av den svenska regeringens avdelningar om lite hjälp, för jag är förvirrad.

  Jag har INTE sett min familj på länge nu och Sverige har INTE hjälpt mig alls eftersom varje avdelning misslyckas med att svara på mina samtal om hjälp eller de säger att de inte kan göra någonting för att hjälpa mig och kommer INTE att hitta en lösning.

  Så, inte bara lider jag av svår depression, jag är nu i hård förtvivlan eftersom jag inte vet vad jag ska göra …

  Det enda skälet till att jag inte framgångsrikt har dödat mig själv är att jag hoppas att träffa min familj igen, men eftersom det blir svårare eftersom ingen hjälper mig, kommer jag att avsluta smärtan att inte vara med min familj.

  Hur någon gång på ett år behöver en person be om hjälp innan hjälp ges?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.