Hem > Forum > Depression > Jag dör sakta inombords

Jag dör sakta inombords

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Avatar

  Orkar inte mer, känner mig så ensam, olycklig, galen. Ja, jag blir galen mentalt. Mina tankar, mina känslor, allt bara exploderar.

   

  Jag frågar migsjälv ibland ”vad fan hände” och ”varför jag?” Men jag vet nu svaret, jag har blivit dömd. Dömd till ett liv av rent jävla helvete. Dömd till att känna och vara denna personen som jag är. Dömd av allt och alla.

   

  Det är värre än ni tror, men ord har svårt för att beskriva känslor. Jag orkar inte mer, jag orkar inte gråta och känna smärta varje dag. Jag orkar inte ta mig igenom vardagliga problem. Jag orkar bara inte.

   

  Jag orkar inte med min familj som attackerar mig psykiskt och verbalt varje dag när jag redan mår som sämst. Jag orkar inte bo i en värld där jag hatar allt och alla hatar mig. Jag orkar inte ens tanken av att ingen förstår och ingen kommer aldrig förstå. Jag orkar inte vara så jävla ensam.

  Allt detta skit jag går igenom. Det känns som att meningen med allt är att jag ska tillslut ge upp, dö. Med andra ord ”dömd till döden”

  Allt är skit, allt! Jag förstår verkligen inte, vad är det som orsakar allt detta?

  Bara hejdå, hejdå allihopa ): Jag avslutar nu, detta är för djupt för att förstå.

  Från en 13 årig, förstörd tjej.

   

  Orkar inte mer, känner mig så ensam, olycklig, galen. Ja, jag blir galen mentalt. Mina tankar, mina känslor, allt bara exploderar. Jag frågar migsjälv ibland ”vad fan hände” och ”varför jag?” Men jag vet nu svaret, jag har blivit dömd. Dömd till ett liv av rent jävla helvete. Dömd till att känna och vara denna personen som jag är. Dömd av allt och alla. Det är värre än ni tror, men ord har svårt för att beskriva känslor. Jag orkar inte mer, jag orkar inte gråta och känna smärta varje dag. Jag orkar inte ta mig igenom vardagliga problem. Jag orkar bara inte. Jag orkar inte med min familj som attackerar mig psykiskt och verbalt varje dag när jag redan mår som sämst. Jag orkar inte bo i en värld där jag hatar allt och alla hatar mig. Jag orkar inte ens tanken av att ingen förstår och ingen kommer aldrig förstå. Jag orkar inte vara så jävla ensam. Allt detta skit jag går igenom. Det känns som att meningen med allt är att jag ska tillslut ge upp, dö. Med andra ord ”dömd till döden” Allt är skit, allt! Jag förstår verkligen inte, vad är det som orsakar allt detta? Bara hejdå, hejdå allihopa ): Jag avslutar nu, detta är för djupt för att förstå. Från en 13 årig, förstörd tjej.

  Hej!

  Fick du någon kontakt med Pink Refira? Den sjuttonåriga tjejen som skrev på din andra tråd.  Lät som att ni skulle börja skriva på snapchat.
  Jag skrev med dig på den tråden också. Vill du fortfarande ha någon att kunna skriva med?

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej! Fick du någon kontakt med Pink Refira? Den sjuttonåriga tjejen som skrev på din andra tråd. Lät som att ni skulle börja skriva på snapchat. Jag skrev med dig på den tråden också. Vill du fortfarande ha någon att kunna skriva med?

   

  Jo vi fick kontakt med varandra!

  Jo vi fick kontakt med varandra!

  Va bra 🙂
  Men du skulle vilja ha någon att umgås med irl antar jag?

  Hur menar du att din familj attackerar dig psykiskt och verbalt, vad är det de gör?

  Avatar

  Älskilinggggg, ge inte upp! Du är bäst!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Avatar
  Trådstartaren

  Va bra 🙂 Men du skulle vilja ha någon att umgås med irl antar jag? Hur menar du att din familj attackerar dig psykiskt och verbalt, vad är det de gör?

   

  Kränker mig för de mesta

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.