Hem > Forum > Depression > Jag befinner mig på botten

Jag befinner mig på botten

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag ligger här med fruktansvärd ångest och innre tomhet.

  Vet inte hur jag ska orka en sekund till. Finner ingen mening alls med livet utan vill bara avsluta det.

  Vill inte leva längre

   

   

  Jag ligger här med fruktansvärd ångest och innre tomhet. Vet inte hur jag ska orka en sekund till. Finner ingen mening alls med livet utan vill bara avsluta det. Vill inte leva längre

  God Söndags e.m. här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Jag hör VERKLIGEN att Du mår jättedåligt och undrar om Du har ev. vänner och ev. anhöriga som ev. skulle kunna ställa upp och lyssna på dig och ditt mående?

  * Har Du någon form av vårdkontakter så som t.ex. psykolog eller en psykiatrisk sjuksköterska eller läkare?

  * Är Du ev. patient hos en Öppenvårdsmottagning i ditt Län och hemkommun du bor inom?

  * SNÄLLA, MiND Volontärer / Moderatorerna kan ni skyndsamt svara på detta inlägg här ovanför.

  Var rädd om dig och ta hand om dig också…

  Kram…

  På återseende…

  Jag ligger här med fruktansvärd ångest och innre tomhet. Vet inte hur jag ska orka en sekund till. Finner ingen mening alls med livet utan vill bara avsluta det. Vill inte leva längre

  Du verkar må väldigt dåligt men det finns möjlighet att vända det.

  Kan det vara ett alternativ för dig att kontakta din vårdcentral eller om det finns på din ort psykakut för att få hjälp med den situation du är i just nu?

  Behöver du prata med någon person så  ringa MINDs självmordslinje 90101 som du når mellan 06 – 24.00 eller chatta med oss på vår chatt linje – se den här länken.

  Om du föredrar det finns det oxå Jourhavande medmänniska på telefon nr 08 – 702 16 80 som du når mellan 21.00 – 06.00 samt Jourhavande präst som du når på 112 mellan klockan 21 – 06.

  Här på forumet kan du tala om dina känslor på ett tryggt sätt eftersom du är helt anonym.

  vänliga hälsningar

  Mind moderator

  Trådstartaren

  God Söndags e.m. här på Mind Forumet. * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan. * Jag hör VERKLIGEN att Du mår jättedåligt och undrar om Du har ev. vänner och ev. anhöriga som ev. skulle kunna ställa upp och lyssna på dig och ditt mående? * Har Du någon form av vårdkontakter så som t.ex. psykolog eller en psykiatrisk sjuksköterska eller läkare? * Är Du ev. patient hos en Öppenvårdsmottagning i ditt Län och hemkommun du bor inom? * SNÄLLA, MiND Volontärer / Moderatorerna kan ni skyndsamt svara på detta inlägg här ovanför. Var rädd om dig och ta hand om dig också… Kram… På återseende…

  Hej,
  Tack för omtanken. Jag har kontakt på öppenvården.
  Jag har chattat lite med en volontär på Mind. Ska försöka ta min sovmedicin snart och förhoppningsvis får jag då lite vila. Men ångesten krossar mig.
  Kramar

  Trådstartaren

  Du verkar må väldigt dåligt men det finns möjlighet att vända det. Kan det vara ett alternativ för dig att kontakta din vårdcentral eller om det finns på din ort psykakut för att få hjälp med den situation du är i just nu? Behöver du prata med någon person så ringa MINDs självmordslinje 90101 som du når mellan 06 – 24.00 eller chatta med oss på vår chatt linje – se den här länken. Om du föredrar det finns det oxå Jourhavande medmänniska på telefon nr 08 – 702 16 80 som du når mellan 21.00 – 06.00 samt Jourhavande präst som du når på 112 mellan klockan 21 – 06. Här på forumet kan du tala om dina känslor på ett tryggt sätt eftersom du är helt anonym. vänliga hälsningar Mind moderator

  Tack för återkoppling. Jag har kontakt med öppenvården. Har chattat lite med en volontär hos er.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.