Hem > Forum > Depression > Jag är rädd

Jag är rädd

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har länge mått dåligt, krafterna är slut och jag är riktigt ensam. Jag har hela dagen planerat att och hur jag skall avsluta, jag har skrivit brev till dom jag älskar för att jag vill här ifrån. Men jag är rädd..

  Du ser ut att må väldigt dåligt. Självmord är oftast början på många människors lidande inte bara ett avslut på ditt. Livet ändrar sig och du kommer att få se dagar som ser helt annorlunda ut än vad det känns just nu.

  Har du funderat på att tala med någon om dina tankar på att ta ditt liv?  Att klä sina tankar ger nya perspektiv och kanske också lösningar till det som i ensamhet kan kännas som överväldigande.

  Har du sökt hjälp från vårdcentral eller psykakut? Även kyrkans diakoner och visa moskeer kan hjälpa till med samtalsstöd så då är det bra att ta kontakt med församlingen som passar bäst för dig.

  MINDs självmordslinje har öppet alla dagar mellan 6.00- 24.00 på telefonnr 90101

  MINDs självmordschatt är öppen samma tider och den når du via den här länken

  Jourhavande medmänniska har telefonen öppen alla dagar mellan 21.00 – 06.00

  på telefon 08-702 1680

  Jourhavande medmänniska har också en chatt som du når på den här länken

  Jourhavande präst når du mellan 21.00 – 06.00 via larmnr 112

  Vänliga hälsningar

  MIND moderator

   

  Hej – berätta din historia – jag väntar på ditt svar…

  Avatar

  Hej,

  Så klokt av dig att skriva i Mind. Bra gjort! Jag läser i din text att du har det väldigt tungt. Ensam är inte stark men tillsammans löser vi mycket. 💕

  Berätta för mig om en situation/sak/händelse/ som du upplever ger dig en känsla av glädje i livet. Berätta ifrån ditt hjärta. Jag lyssnar. Kram på dig ❤️

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.