Hem > Forum > Depression > Innehåller grymma grejer. Hjälp

Innehåller grymma grejer. Hjälp

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • hej. Jag har aldrig talat om detta förut. Jag är 22 år. När jag var 4 år så började min granne som va ca 60-70 år att ta på mig, jag var så liten så förstod inte detta. När jag var 14 blev jag våldtagen för första gången av en annan kille som va ca 20 år. Min allra bästa vän (extremt nära vänner var vi) blev sjuk i anorexia när vi gick i sjuan, och försvann från mig. Jag blev efter det själv sjuk i samma sjukdom, kämpar ännu med denna. Jag förstörde mig genom träning och hade sex med ett stort antal killar för jag mådde väldigt dåligt. Nått år senare blev jag våldtagen igen av en annan kille. En annan vän tog livet av sig för ca 2 år sen. Min pappa betyder allt för mig och varje gång jag varit påväg att ta mitt liv så har jag fått en bild av honom i huvudet som gjort att jag avbrutit. Har legat på akuten ändå 3 gånger pågrund utav självmordsförsök. I mitt tidigare förhållande blev jag misshandlad både fysiskt och psykiskt, relationen tog slut i somras. Jag har en pojkvän som jag varit otrogen mot(jag är hemskt jag vet), den andra killen jag träffat tyckte jag verkligen om. Förra veckan så skulle vi ligga som vanligt. Då hade han analsex med mig fast jag låg och grät och skakade och sa nej, så även detta klassas som en våldtäkt gissar jag på. Killen är så mycket starkare än mig så kunde inte göra något motstånd. När jag låg där och blödde så kände jag för första gången att NU orkar jag inte mer, jag gav upp. Jag orkade inte, jag fick så nog. Jag är otroligt trött . Jag har kämpat genom grejer så många gånger, och nu orkar jag inte mer. Har noll förtroende för psykologer pga en väldigt dålig erfarenhet sen tidigare. Jag är så trött att jag kommer inte fortsätta leva. Jag skriver detta i ett sista hopp om hjälp. Jag är en väldigt känslig människa, jag kan inte säga nej . Gör alla till lags. Jag lever på att dra skämt och vara överenergisk runt folk. Men när jag är hemma, så ligger jag bara i ett mörker och hittar fan inte ut. Snälla finns det någon människa som kan hjälpa mig. Jag hatar mig själv och vet inte vad jag gjort för att förtjäna detta. Jag vet fan inte, o allt blir värre hela hela tiden. Och jag kan inte berätta för någon om våldtäkten eftersom jag varit otrogen. Killen jag är tillsammans med är en helt UNDERBAR människa, problemet är att jag tycker inte att jag förtjänar honom, jag tror att det är därför jag förstört genom att vänstra. Förlåt för detta otroliga äckliga meddelande, men jag behöver verkligen hjälp och stöd. Jag erkänner att botten är nådd.

  Det gör ont att läsa om allt du utsatts för. Att det är äckligt är 100% ok för livet har varit äckligt och är väldigt jobbigt nu. Träffar du någon terapeut som du kan prata med?

  Trådstartaren

  Det gör ont att läsa om allt du utsatts för. Att det är äckligt är 100% ok för livet har varit äckligt och är väldigt jobbigt nu. Träffar du någon terapeut som du kan prata med?

  Nej, som jag skrev i texten har jag tappat allt förtroende för terapeuter och psykologer.

  Tror du Föreningen Balans skulle kunna vara något. Det finns lokala föreningar och kanske det är skönt att träffa andra som är på sniskan med världen? http://balansriks.se/

  Trådstartaren

  http://balansriks.se/

  Tack, ska gå in och titta på det.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.