Hem > Forum > Depression > Ingen energi

Ingen energi

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag har inte diagnosen depprision men jag har många symtom. Allt känna hopplöst, jag har inget hopp kvar. Allt känns meningslöst. Jag är bara 12 år och känner mig underlägsen. När jag pratar med vuxna om hur jag mår så tar dom inte mig seriöst. Har varit extremt nära på att ta mitt live 2 gånger. Det är extremt jobbigt att bara göra vardagliga saker så som borsta tänderna, dusha, äte. Jag har inte borstat tänderna på typ 5 månader. Jag orkar snart inte mer.

  Hej

  Du verkar inte finna mycket ork till något alls, vilket inte händer super ofta så undrar om det är något som har hänt.

  Kramar

  Jag tycker ändå att det låter som depression. Fast ”depression” är ju bara en term; detta kan bero på i stort sett vad som helst.

  Fy vad dåligt av de vuxna att de inte tar det du säger på allvar! Blir så sur på sånt; ingen tog mig heller på allvar när jag satt och grät för att jag var deprimerad och sa att jag inte ville leva, och jag var då typ 18.  JAG tar dig iallafall på allvar, om det är någon tröst.. (Är 40 nu)

  Vet inte vad jag ska råda dig till… Fortsätt kämpa för att bli tagen på allvar och lyssnad på! Du är värd att lyssna på! ❤️💘❤️

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.