Hem > Forum > Depression > Hur står ni ut?

Hur står ni ut?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej

  Jag har varit deprimerad större delen av livet, sedan jag var barn. Är snart 30 idag. Äter antidepp och har kontakt med vård osv. Jag självskadade mellan att jag var barn till att jag var ca 20 år. Har inte självskadat på många år. Jag mår så dåligt. Jag vill dö, jag vill inte leva mer. Mitt liv är perfekt, det finns ingenting att klaga på. Jag vill bara självskada och dö. Hur gör ni för att stå ut? Jag står snart inte ut mer. Mycket av min ångest hänger ihop med allt hemskt som händer i världen. Jag kan inte och jag VILL inte stänga det ute.

  Avatar

  Jag känner igen mig lite i det du skriver. Mitt liv är också perfekt. Perfekt jobb, boende, familj, förhållande men sjukt dödsångest… så försöker tänka på det fina jag har, för att stå ut och hitta en mening med livet. Utan dem hade jag inte varit något. Känner du inte så?

  Avatar

  Känner igen mig i det du skriver om att inte vilja stänga ute, för det finns ju där. Så tänkte jag förr. Nu när jag mår bättre tar jag in det vackra, också. Jag ser verkligheten mer nyanserat. Öva upp att se det vackra. För det är också verkligt.

  Du behöver älska dig själv och släppa det som inte är ditt att hålla tag i.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.