Hem > Forum > Depression > Hur säger jag hejdå till pappa?

Hur säger jag hejdå till pappa?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Har inte träffat min pappa på över fyra år.
  Saknar honom så mycket att det gör ont, men kan inte träffa honom för att han bor i USA.
  Är rädd att jag inte kommer hinna träffa honom innan jag försvinner..och kommer han ens att sakna mig då? Hur ska jag säga hejdå?

  Avatar

  Säg inte hej då. Berätta hur du mår. Jag är övertygad om att han vill ha dig kvar och gör allt i sin makt för att hjälpa dig.

  Avatar

  Fina du, gör det inte <3 Vad smärtsamt att ni inte träffats på så länge! Hans liv kommer vara förstört tror jag om du tar livet av dig. Han kommer bli jättechockad och gå igenom sitt livs värsta trauma. Tycker också du istället ska prata med honom om hur du mår? Ifall du inte redan gjort det?

  Att ta livet av sig löser absolut INGA problem, det ända det gör är att skapa en smärta hos dom som genuint bryr sig om dig. Och jag vet att det är många, även fast man ibland inte vet om det. Det bästa och även det mest hållbara alternativet är att leta upp grundorsaken till varför du mår som du mår, har man inte träffat en viktig gestalt i livet på så pass många år kan det ha en väldigt stor avgörande roll på hur man mår. Prova därför att hälsa på din pappa jag tror att det kan vara en viktig bit tillbaka till ditt riktiga jag. Min pappa gick bort i cancer för 2 år sen, man märker inte hur mycket någon betyder för en förens personen är helt borta, och så känner även din pappa garanterat, kämpa på för för dina anhörigas skull och framförallt för din egen skull, det finns lösningar på alla problem du måste bara hitta dem<3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.