Hem > Forum > Depression > Hur länge är det värdigt att kämpa?

Hur länge är det värdigt att kämpa?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag skrev ett inlägg under behandling och lkm. Inget svar…Nu ska jag strax börja på detta ( t. Parnate ) och alla förutsättningar har  ändrats men jag måste ändå försöka. Mitt sista alternativ stod det och det känns verkligen så. Om inte detta funkar så kommer jag nog faktiskt avsluta. Mitt liv ärbara en plåga för mig och min familj. Mitt i allt detta tar min yngsta studenten. Jag känner mig så ensam och rädd. Allt känns väldigt luddigt och jag känner mig så ensam utan kontrolĺ. Snälla kan ngn skänka mig en tanke.

   

  Hej,

  Det låter verkligen som att du mår dåligt och provat med mycket. Har du pratat mycket med någon annan utanför din familj? Om inte tycker jag faktiskt du borde försöka ringa exempelvis Mind eller få kontakt med psykolog. Skuld och ensamhet är något som många av oss som mår dåligt känner och det känns svårt att lita på att andra älskar dig.

  Hoppas att detta meddelande ger dig litet mer styrka.

  Ta hand om dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.