Hem > Forum > Depression > Hjälp med ångest

Hjälp med ångest

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Hej, jag har dragits mot det här beslutet mer och mer det senaste halvåret, och det känns mer och mer rätt. Att jag vill avsluta mitt liv. Samtidigt har jag en röst inom mig som säger nej. Och det är den som gör att jag skriver här. Jag behöver hjälp, vad kan jag göra? Jag är rädd för mig själv men jag är också så beslutsam. Bara ett svar inträden kommer betyda mycket oavsett vad du skriver.

    Jag vet inte vad som får dig att känna som du gör. Men jag kan säga att jag många gånger i mitt liv känt att jag inte heller orkar mer och att det känts mer rätt att avsluta livet om det ändå är en börda. Men jag har lyssnat på den svaga rösten som säger nej. Och jag har valt att tro på alla som säger och lovar mig att det kan bli bättre. Även om jag inte själv är riktigt där än så försöker jag varje dag tänka att jag kommer hamna där. Att jag kommer få ett liv med mer ljus än mörker. Det har gått för andra så varför skulle det inte gå för dig och mig. Tycker vi ska kämpa <3

    Hej,

    Vad fint att du skriver här! Ångest kan vara känslor som är nedtryckta och som behöver komma upp i ljuset för att försvinna. Ju mer man pratar om det som ger en ångest desto lättare brukar det kunna bli. Tror att ifall man håller det inom sig så blir det starkare. Jag har också svår, svår ångest och självmordstankar pga. det. Att inte orka längre.

    Tänker på dig <3

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.