Hem > Forum > Depression > Hjälp! Jag orkar snart inte mer

Hjälp! Jag orkar snart inte mer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag är så trött. Trött på att må dåligt, trött på att kämpa.

  Har trampat och kämpat mig vidare fast en jag inte orkar så länge. Hoppats att nästa steg i livet ska ge mig en paus. Men orken börjar sina och så hoppet med.

  Att ge upp är inget alternativ har jag byggd upp som ett mantra sedan självmordsförsöket för 6 år sedan. Är rädd för den platsen jag är påväg till har varit där förr. Vill inte ditt och orkar inte dit. Försöker allt vad jag kan att lösa det.
  Försöker äta hälsosamt fast jag inte har en aptit.  Tränar och vistas ute fast orken inte finns. Skriver dagbok för att få ut allt. Tar mina antidepressiva och sömntabletter som är de enda psykiatrin vill ge mig. Men trotts allt känner jag hur jag glider allt mer ner i mitt  svarta håll av trötthet.

  Jag vet att bara jag själv kan få mig att må bättre men andra kan hjälpa. Jag skriker efter hjälp men ingen vill höra. Men snart orkar jag inte mer.

  Vad ska jag gör när jag är så trött. Trötthet som ingen sömn i värden kan bota. Vad ska jag göra när antidepressiva inte hjälper och jag försöker säga till psykiatrin att allt är påväg åt helvete igen men de inte förstår och inte lyssnar. De säger testa och träna.

  jag tränar de har jag alltid gjort. Jag tar mina antidepressiva kanske att de hjälper en del. Men jag orkar ändå ingenting och livet är en gråsvart dimma.

  Vet inte vad jag ska ta mig till. Vet bara att jag inte klarar de själv. Behöver hjälp nu har behövt de ett tag och kämpat vidare länge nu utan hjälp men de går snart inte längre.

  Jag försöker att inte vara så cynisk pessimistisk men känner att jag är det nu och förlåt för det. Men vill bara få ut min frustration och skrika hjälp så högt de går. Förlåt om de här får någon annan att må dåligt. De var aldrig min mening.

  Hej!

  Jag har haft det som du i perioder.

  känner igen alltihop.

  Blev hjälpt av att byta medicin kombination med terapi.

  Jag faller stundtals igenom men inte till det helt nattsvarta, utan till kortare period , som sen går över.

  Har du prövat söka andra vårdalternativ ex privata psykiatrer?

  /vän i viken

  Hej

  För det första så vet jag iallafall känslan av vad du går igenom. Tröttheten, längtan till att ropa efter hjälp, rädslan för den platsen man aldrig får hamna på. Jag känner igen det i mig själv.

  Det första jag vill säga är att du behöver inte be om ursäkt för att du berättar om det. Det är precis vad den här sidan är till för, så att man kan gå och ropa någonstans. Och det är bättre än att hålla det inom sig.

  Finns det något du vill berätta om? Uppenbarligen så lider du, är du bekväm med att prata om det?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.