Hem > Forum > Depression > HJÄLP

HJÄLP

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • jag mår skit och orkar snart inte med denna smärtan,

    snälla jag behöver hjälp att göra något när de är nöd, istället för att skära mig hela tiden, jag har kommit så långt så jag börjar skära mig djupt.

    har haft många psykologer men de hjälper inte mycket, tar anti-dep(200mg) och de hjälper 50-50

    vill ha tips som jag kan göra i nöd.

    Hej  bra att du vågar ta upp detta, bara att skriva dessa rader är en styrka. Om du behöver akut hjälp ring 112. På mind finns en självmordschatt eller telefonnummer. Du kan även söka psykakuten vid starkt behov. Om dina rader främst handlar om självskadebeteende så finns föreningen SHEDO som har en mycket bra sida på nätet för att få stöd. Några av mina råd för att inte skära dig: håll isbitar i händerna, värmekudde, skrik en låt eller bara lyssna på avslappnande musik, skriv och sätt ord på papper vad du känner just nu, fokusera på nått tex alfabetet bakvänt ö-a, räkna ner 100-1. Krama en kudde eller filt hårt. Några tips iallafall. Va rädd om dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.