Hem > Forum > Depression > Hjälp

Hjälp

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har nog aldrig nånsin upplevt ett sådant mörker förut. Det är jätte skrämmande och jag är rädd. Jag vill bara ha hjälp. Snälla hjälp…

    Det senaste året av mitt liv har varit riktigt tumult och har inneburit många förändringar och påfrestningar. Jag har inte varit stark nog att hantera allt på ett bra sätt vilket har lett till att månad för månad har jag bara mått sämre och sämre. De senaste veckorna och dagarna har varit fullständigt miserabla. Men jag har blivit så van med att låtsas som att allt är bra. Med att sätta på mig en ”mask” för min omgivning där ingen faktiskt vet hur fruktansvärt jag mår på insidan.

    Jag är rädd för att berätta för min familj. Jag är rädd för att söka hjälp. Men jag vet att om jag inte får hjälp så kommer jag att dö, vilket är en tanke som skrämmer mig ännu mer. Jag vill inte dö men jag vill heller inte må så här jävla dåligt. Snälla hjälp.

    Åh, så tufft det låter som om du har det!

    Vet du vad det är som gör dig så rädd att berätta för din familj och för att söka hjälp?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.