Hem > Forum > Depression > Hejdå…

Hejdå…

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 21 totalt)
20
 • Är så himla trött och jag orkar verkligen, verkligen inte kämpa mer. Alla har det bättre utan mig och ingen kommer märka om jag försvinner. Det är bara bättre att begå självmord och slippa allt…

  Hej,

  Vad ledsamt att höra att du hör dessa tankar. Du ska veta att det är modigt av dig att våga berätta det här. Har du berättat det här för någon innan?

  Trådstartaren

  Hej, Vad ledsamt att höra att du hör dessa tankar. Du ska veta att det är modigt av dig att våga berätta det här. Har du berättat det här för någon innan?

  delar av det har jag berättat innan för andra i min omgivning, men de verkar inte bry sig speciellt mycket

  delar av det har jag berättat innan för andra i min omgivning, men de verkar inte bry sig speciellt mycket

  Jag förstår. Hur gammal är du? Hur ofta har du dessa tankar?

  Tack för att du svarade!

  Trådstartaren

  Jag förstår. Hur gammal är du? Hur ofta har du dessa tankar? Tack för att du svarade!

  Jag är 17 år gammal.

  Har tankarna kring att ingen bryr sig, typ hela tiden. Dag in dag ut! Har berättat det för några, men såklart säger de att de bryr sig, men inget händer. Ingen skillnad.

  Hur har skoltiden varit för dig hittills? Är du en person som går till skolan?

  Kan du komma ihåg om något särskilt i din vardag bygger upp dessa tankar som du berättar?

  Med värme!

   

  Trådstartaren

  Jag går alltid till skolan, oavsett hur skit jag har mått. Inte alltid det smartaste valet, men gör det ändå!

  Jag har varit i förhållande där personen har tryckt ner mig mycket, både utseende och personligheten. Mina vänner, de verkar inte heller bry sig speciellt mycket om hur jag mår, eftersom jag har mått dåligt ganska många år. Men jag kan inte göra så mycket åt saken. Känns bara som om det är bättre att hålla allt för sig själv.

  Jag går alltid till skolan, oavsett hur skit jag har mått. Inte alltid det smartaste valet, men gör det ändå! Jag har varit i förhållande där personen har tryckt ner mig mycket, både utseende och personligheten. Mina vänner, de verkar inte heller bry sig speciellt mycket om hur jag mår, eftersom jag har mått dåligt ganska många år. Men jag kan inte göra så mycket åt saken. Känns bara som om det är bättre att hålla allt för sig själv.

  Det behöver inte vara så osmart heller. Det är ju du som känner dig själv bäst och vet om du ska gå iväg eller inte. Vad tror du att det beror på att du är i skolan jämt?

  Vad ledsamt att höra om det förhållandet. Jag kan förstå om det påverkar dig på många olika sätt. Har du kunnat prata om vad du har utsätts för tidigare?

  Med värme!

  Trådstartaren

  För mig känns det så ”falskt” att vara hemma från skolan bara för att man mår dåligt för det är inte samma sak som att man tex har feber eller liknande. Även om det är bra att ta en paus ibland, så skulle mina föräldrar ifrågasätta väldigt mycket om varför jag är hemma.

  Jag har fått prata ganska mycket om förhållanden där jag varit utsatt för övergrepp och kommentarer med mera, vilket är bra. Trots detta så påverkar det mig fortfarande och grubblar över hur mycket jag är värd eller att jag inte är fin nog eller tillräcklig. För jag känner mig verkligen inte som det!

  Hej,

  Det var ett tag sedan vi skrev. Du har funnits i mina tankar. Hur går det för dig?

  Vad skönt att du känner dig nöjd med den delen av dina samtal. Går du och pratar hos någon nu för tiden? Hur ofta i så fall?

   

  Trådstartaren

  Hej, Det var ett tag sedan vi skrev. Du har funnits i mina tankar. Hur går det för dig? Vad skönt att du känner dig nöjd med den delen av dina samtal. Går du och pratar hos någon nu för tiden? Hur ofta i så fall?

  Det fungerar, är ute och jobbar nästan varje dag! Hade en rejäl panikattack igår som varade i ca 5h, men jag kunde hantera det på ett bra sätt!

  Går inte och pratar med någon just nu. Jag vill inte heller det, tyvärr.

  Hur går det för dig?

  Wow! Du ser vad du kan. Hur hanterade du det?

  Är det ett sommarjobb du har? Vad får du göra på jobbet?

  Det går framåt, tack. Min sommar består mest av arbete, men jag gillar mitt jobb med sina utmaningar. Har du gjort något du gillar att göra i sommar?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 21 totalt)
20

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.