Hem > Forum > Depression > Har ett planerat datum

Har ett planerat datum

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har mått dåligt länge och mår ännu sämre sedan jag återupptagit mina studier. Jag har ett datum för att ta livet av mig då jag inte ser någon möjlighet till förbättring längre…

  Jag har mått dåligt länge och mår ännu sämre sedan jag återupptagit mina studier. Jag har ett datum för att ta livet av mig då jag inte ser någon möjlighet till förbättring längre…

  Livet är tufft. Jag känner likadant, men det kan bli bättre. Kan det bli sämre så kan det bli bättre också! Har du ingen nära släkting, eller vän som kan ge dig stöd?

  Förstår att det känns jobbigt. Vet du, jag känner så igenom mig i den där bottenlösa sorgen och att man bara vill att det ska ta slut, men ingen vet vad som händer efter döden. Det kan lika gärna vara så att det blir svart och att den chansen man hade till liv fanns här på jorden. Den där bottenlösa sorgen och ångesten som griper tag i en på natten är ju så jobbig, jag förstår det, men det finns ett ljus också bortom horisonten. Nu vet jag inte vad du läser för studier, ska du inte försöka ta ett studieuppehåll om studierna gör dig deprimerad? Eller byta inriktning? Förstår att det måste vara så svårt att se några möjligheter, men dem finns jag lovar. Det är lätt i att fastna att studierna är det viktigaste, men vet du det är din hälsa som är allra viktigast.

  Först och främst låter det som du behöver stöd? Vad tror du om att kontakta vårdcentralen? Det är inte alltid deras hjälp hjälper men de kan skicka dig vidare till personer som kan hjälpa dig att hitta tillbaka. Är säker på att det långt där inne finns en sprudlande person som kanske blivit sårad, tappat hopp eller bara blivit vilse. Tror att du behöver hitta tillbaka den som egentligen är du. Du har rätt att må bra, glöm inte det.

  Önskar dig verkligen all lycka i ditt liv. Stora kramar!

  Hej,

  Vad är det just i denna stund som skapar det mörker du befinner dig i? Låt oss prata om det. Det finns förstås massor av anledningar till att du mår som du gör, men om du skulle välja en att prata om just nu. Vad skulle det vara?

  Jag mår också dåligt och har ibland känslan av att det inte finns någon väg ur det. Just nu har jag bestämt mig för att ta en dag i taget. Orkar inte tänka längre än så. Tänker jag längre kommer ångesten som ett ångvält. En dag. Jag försöker känna efter hur jag kan göra den här dagen så bra som möjligt. Inte toppen – för det är alldeles för långt bort, men bara hur jag kan göra den lite bättre.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.