Hem > Forum > Depression > Frågor om Antabus

Frågor om Antabus

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • I måndags tvingade psykakuten mig att påbörja antabus- behandling, jag ska ta min andra imorgon men vill verkligen inte. Kan jag bara strunta i det eller kan de tvinga mig? Jag tar den enbart pga svår depression, inte alkoholmissbruk men det har väl iufs inget med saken att göra.

  om jag nu tog en i måndags och inte fler så borde jag väl kunna ta två-tre glas vin på torsdag?

  Tacksam för snabba svar!

  I måndags tvingade psykakuten mig att påbörja antabus- behandling, jag ska ta min andra imorgon men vill verkligen inte. Kan jag bara strunta i det eller kan de tvinga mig? Jag tar den enbart pga svår depression, inte alkoholmissbruk men det har väl iufs inget med saken att göra. om jag nu tog en i måndags och inte fler så borde jag väl kunna ta två-tre glas vin på torsdag? Tacksam för snabba svar!

  Ger de dig den mot depression??? Varför då?? Antabus är för att man inte ska kunna dricka alkohol! För att man mår sjukt dåligt om man dricker på den.  Jag önskar att jag kunde ta den, men är tyvärr allergisk mot den. Får typ böldakne av Antabus. När jag tog den så höll jag mig ifrån alkohol. Men, som sagt, jag fick ju böldakne och var tvungen att sluta med den därför.

  Kan inte svara på om du kan dricka på torsdag om du tagit en Antabus på måndagen. Det är väldigt individuellt. Vissa är immuna mot Antabus och kan dricka på den utan att må dåligt.

  Trådstartaren

  Nej det är inte mot depressionen utan för att jag inte ska kunna dricka alkohol eftersom mina tankar då blir ännu värre och jag då försökt ta livet av mig.
  jo jag kan svara sen.

  Trådstartaren

  Nej, läkaren hotade med att skicka mig till psykakuten och åkte jag inte dit frivilligt så skulle polisen hämta mig… så i panik drack jag skiten. Nu sitter jag på ett hotell med schysst uteservering och kan inte ens ta ett jävla glas vin. Som att det här skulle göra mig bättre…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.