Hem > Forum > Depression > förlåt

förlåt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • ”Förlåt! Jag vet inte vad jag ska säga.Det kommer aldrig bli bra, och jag bara orkar inte mer nu. Livet, allt är bara för mycket. Jag klarar inte mer nu. Jag bara klarar inte av mer nu. Jag orkar inte. Det finns ingen annan väg. Jag kan inte ta den h’r jävla skiten mer. Jag klarar inte av att leva mitt liv mer. Jag klarar inte av en minut till. Jag orkar inte. Förlåt! Jag har sökt andra vägar, men alla vägar leder hit. Det finns bara ett sätt att få ett slut på det här. Om det finns någon som bryr sig snälla försök bara förstå. Försök se all jävla skit i mitt liv som jag tvingats leva med så länga. Snälla försök se mitt liv igenom mina ögon, då kommer du förstå varför det slutar såhär. Du kommer förstå. Jag har verkligen försökt i så många år, men jag hamnar alltid på samma jävla ställe, med samma jävla tankar, men samma jävla känsla. Det har alltid vart meningen att det ska sluta såhär.

  Förlåt!”

  Hej, ledsen att du känner på det här viset!❤️Om det är till någon hjälp för dig att veta så känner jag, och har känt i flera års tid, precis samma sak som du gör. Det kanske får dig att känna dig lite mindre ensam i allt! Jag förstår dig! Vill du berätta lite mer om vad du gått igenom så att jag kan förstå dig ännu bättre än vad jag redan gör?

  Du har ingen anledning till att be om ursäkt för dig själv, det är okej att må dåligt. Även om det kanske inte alltid känns så!

  Det finns andra vägar att ta, även om det kanske inte känns så. Har du någon som du kan prata med? Att livet känns hopplöst och meningslöst är okej, även om det suger att känna så. Livet kräver mycket som man inte alltid har eller kan ge och det är svårt att leva och ibland suger det. Ingen säger det men så är det! Det tar tid och det gäller att ha tålamod, och jag förstår att efter flera jobbiga år så är detta inget man kanske har kvar. Men försök att t.ex. skriva en lista eller bara kanske tänka i huvudet, små saker som är värda att leva för, något som får dig att le lite grann eller göra dig varm inombords. Försök, även om det är svårt!

  Försök orka lite till, snälla. Jobba minut för minut och dag för dag. Jag tror på dig! Kram.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.