Hem > Forum > Depression > finns ingen mening längre

finns ingen mening längre

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  fel tråd kanske men måste skriva av mig o kanske hitta en lösningen med mig själv….

  är i ett förhållande o har 1 år (vi är även förlovade) nu den 10 februari o jag mådde väldigt bra mådde aldrig dåligt eller något sådant, men nu under vårt förhållande så har vi de väldigt struligt vi får inte träffas när vi vill o bråkar/tjafsar väldigt mycket. (min tjej har luv) jag har hittat en person i mig själv som jag inte trodde existerade men de har verkligen tagit mig så långt att jag fått självmords tankar.

  den personen jag hittat är osäker på sig själv, väldigt svartsjuk, kan inte kontrollera mina känslor, tycker mitt liv är sämst etc etc. min tjej HAR varit sån person ingen kille vill ha som tjej den som vill va med andra killar o skickar de ena o de andra för man mår dåligt o jag tog inte illa upp av de i börjande blivit jobbigare o jobbigare för varje dag o denna känslan vill jag får bort, SNÄLLA HJÄLP!!!

  brf jag skriver här är för detta kommer leda mig till att jag kommer förstöra mig inifrån o ut förmodligen självmord jag mår inte bra snälla hjälp o döm inte!!……

   

  Usch, det låter som du har det jättejobbigt. Du mådde alltså bra innan du träffade din tjej, tolkar jag dig rätt då?

  Avatar
  Trådstartaren

  Usch, det låter som du har det jättejobbigt. Du mådde alltså bra innan du träffade din tjej, tolkar jag dig rätt då?

  ja jag mådde bättre om man ser de hela loppet men jag har alltid mått dåligt för jag inte sätt bra ut dåöigsjälvkänsla sen mellanstadiet och ah o sen har de väll ökat nu för jag känner mig dålig pga dom sakerna jag har problem med.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.