Hem > Forum > Depression > Fått medicin

Fått medicin

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14
 • nu har jag fått sertralin mylan utskrivet hoppas de ska hjälpa. Nån som har erfarenhet av det? Har det hjälpt er fått er o må bättre?

  Jag har haft det väldigt länge, och ändå är jag osäker på hur mycket det hjälper.

  Men jag är ganska säker på att det i alla fall gör någon nytta, men jag vet inte hur mycket, som sagt.

  Skriv gärna dagligen hur du upplever det.

  Trådstartaren

  Yes

  Trådstartaren

  Just nu mår jag illa vet inte om det är en av biverkningarna men ja brukar bara må illa när ja är bakis annars

  Trådstartaren

  Mår illa idag med…

  Trådstartaren

  Illamående och diarré idag 😬

  Trådstartaren

  Fruktansvärt trött idag

  nu har jag fått sertralin mylan utskrivet hoppas de ska hjälpa. Nån som har erfarenhet av det? Har det hjälpt er fått er o må bättre?

   

  Min erfarenhet av sertralin är att man kan må ganska illa i början 🙁 Jag hade ett upphåll och började igen men kunde först inte ta medicinen då jag mådde så illa .. Läkaren sa dock till mig att man kan minska dosen i början om man upplever att man mår för illa. Jag upplevde dock att jag mådde bättre psykiskt efter bara några få veckor. Hoppas du mår bättre snart!

  Trådstartaren

  Hej jag har bara haft en halv tablett första veckan, imon ska jag öka dosen till en hel tablett. Kommer man känna av det? Känns som mitt humör iaf är i mer balans vilket känns skönt har inte haft såna stora toppar och dalar denna veckan.  Men hade svårt o komma upp idag kände mig som en tung sten fram till kl 12.

  Trådstartaren

  Känner mig typ bakis oxå kan de vara att ja tog tabletten senare idag så de hann rinna ur kroppen 🤔

  Känner mig typ bakis oxå kan de vara att ja tog tabletten senare idag så de hann rinna ur kroppen 🤔

  Vilken styrka är det på tabletterna? Jag började också med en halv tablett, vilket är 25 mg. Jag gick upp till 50 mg efter ca två månader tror jag, men jag mådde inte mer illa av det. Jag slutade med dem igen (alldeles för tidigt) men ska börja igen. Kommer då att börja med 25 mg då det funkade tidigare.

  Vad skönt att du känner att ditt mående är i balans! Det var min upplevelse också. Jag brukar lätt hamna i negativa spiraler där jag fokuserar på allt negativt i mitt liv och om jag inte fokuserar på något som hänt nyligen går jag tillbaka till något som hände för länge sedan. Sertralin hjälpte mig att se bort från och glömma de tankarna, vilket stabiliserade mitt mående avsevärt!!

  Jag har nog inte upplevt att jag känt mig bakis eller seg av sertralin, däremot av atarax.. så sertralin kanske också kan orsaka den effekten men kanske bara om det är något annat som varit i obalans, som t.ex. sömn, mat, annan medicin eller om man tar tabletten för sent/ tidigt? Har du kanske tagit en alvedon eller något också?

   

  Trådstartaren

  Har ju småbarn så sömnen har ju varit dålig länge, jag började idag med en tablett vilket är 50 mg, var lite krasslig i magen på förmiddagen men annars mår jag hyfsat bra förutom att man är lite seg

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.