Hem > Forum > Depression > Fast i mina egna tankar.

Fast i mina egna tankar.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har till och från i många år mått dåligt, i stort sett konstanta psykiska problem som gör att jag har svårt att ta tag i saker och skjuter upp saker.

  Har svårt att stå på egna ben, Tar inte tag i att ta körkortet även om jag vet att det kan ge mig mycket positivt i framtiden och känna mig friare och kunna vara mer självständig och inte beroende av någon annan. Jag har svårt att ringa samtal mm.

  Jag vill göra saker men så orkar jag bara inte och skiter i det, nu har jag hamnat i flera dagars dåligt mående och det blir bara sämre.

  Idag vaknade  jag och det hinner knappt gå femton munter innan jag är lätt irriterad och arg, tappar humöret på minsta lilla. Känner mig helt nedstämd och kan inte alls skaka av mig känslan, bara att gå ut med hunden fick mig att gråta ifrån ingenstans.

  Alla tankar i huvudet och ingen lösning i sikte, eller ja det är ju att jag tar tag i saker och blir mer självständig. Får känslan att det är just det som får mig att må dåligt att jag inte tar tag i sånt jag faktiskt måste för att kunna fortsätta mina planer för den framtid jag vill ha.

  Jag blir ilsken, lättretlig, sur, gråtit säkert en tio gånger idag varav en gång ledde till  ångestattack.

  Nu är jag rädd att morgondagen ska börja så här igen och förstöra hela min dag, jag försökte verkligen börja dagen och vara glad men det gick inte alls.

  Jag försökte fly in i datorn, för att få tankarna sluta snurra i skallen. Men det hjälpte inte ens denna gång knappt, utan känslan fortsatte eskalera.

  Dilemmat är att jag inte vet hur jag ska ta tag i dom två sakerna som jag vet är saker som triggar mitt mående.

  Sen hjälper det inte alls att man lever med IBD/UC och just nu hamnat i ett skov som gör att man blir orolig hur dålig jag kommer bli denna gång. Samt fler sjukhusbesök pga av det.

  Så frustrerande att må dåligt både fysiskt och psykiskt…

   

  förstår dig. Jag är också helt handlingsförlamad

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.