Hem > Forum > Depression > Ett ropp på hjälp.

Ett ropp på hjälp.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag vill verkligen ta mitt liv eller blir inlägg på pyskaukten. Vill inte leva för att jag kommer troligtvis inte kunna komma tillbaka till daglig verksamhet igen eller jobb någon annan stans. Jag vill inget leva för att samhället är inte anpassad för mig med autism. Jag känner mig misslykad. Hur ska jag göra för att orka över leva.

  När jag läser vad du skrivit förstår jag att du mår väldigt dåligt. Du har rätt i att samhället är dåligt anpassat för många människor. Men snälla, ge inte upp! Att du skriver här betyder att du egentligen vill leva och att du vill ha hjälp.

  Snälla, stanna kvar!

  Ring någon. Vän, förälder, syskon, någon du känner, 1177 (sjukvårdsrådgivningen), 112 eller g titta i listan på  https://www.suicidezero.se/fa-hjalp

  Snälla stanna kvar. Be någon om hjälp. Du är värdefull precis som du är.

   

  Du skriver att samhället inte är anpassat för dig med autism. Jag tänker att samhället inte är anpassat till många andra heller. Vi är många som behöver speciell hjälp.

  Jag tycker att du absolut ska söka hjälp, oavsett om du har den ena diagnosen eller den andra. Alla är lika mycket värda.

  Fortsätt gärna att skriva här, men sök även annan hjälp. (se vad Azure Lolado skrev)

  Kolla på en film om andra med Autism, det kan ge dig hopp och glädje!

  Det finns gemenskap

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.