Hem > Forum > Depression > Ett nytt försök

Ett nytt försök

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Den 8 oktober tog jag en överdos. En vecka senare blev jag inlagd på sjukhus på grund av akuta buksmärtor, vet inte riktigt om det var kopplat till tabletterna jag tog, men läkarna hittade inget fel. Jag berättade såklart inte vad jag hade gjort en vecka tidigare, för då hade dem kanske försökt stoppa mig från att försöka igen. Nu har det gått över 1,5 månad och samma känslor börjar komma tillbaka. Jag känner bara att jag inte orkar mer.

  Jag hade bestämt mig för att göra det nu på söndag, för att få en sista vecka och säga hejdå till alla (utan att dem misstänker något såklart). Så vi får väll se hur det blir. Det känns som om mitt ”öde” redan är bestämt och jag är typ okej med det ändå. Haha, nu vet jag ju i alla fall hur många tabletter som inte funkar.

  Avatar

  Hej, kan/vill du berätta vad som får dig att känna så här?

   

  Avatar

  Hej. Ge inte upp. Avvakta. Du har inget att förlora på att ge livet en ny chans. Livet kan vända fort. Din lycka kanske står runt hörnet.

  Trådstartaren

  Jag vet inte riktigt varför jag mår såhär just nu. Har väll inte haft det så jättelätt i livet men känner väll någonstans att det alltid finns någon som har haft det värre. Jag är bara trött på att göra mig själv besviken konstant och jag vet att jag kommer gör så många människor besvikna, och jag orkar inte med det helt enkelt. Jag svalde inga tabletter i helgen och på något sätt önskar jag typ att någon skulle se hur dåligt jag mår för att slippa ”söka” hjälp. Tack för svar iaf!

   

  Avatar

  Finns det någon i närheten du skulle kunna anförtro dig till som kan stötta dig att söka hjälp?

  Kram

  Trådstartaren

  Jag vet inte. Det har jag säkert men jag vill inte belasta någon med mina ”problem”. Och om jag skulle försvinna känns det bättre om ingen var medveten om hur dåligt jag mådde, för då hade ingen kunnat gjort något åt det. Då hade ingen kunnat stoppa mig och då kanske dem inte tar på sig ansvaret för att jag valde att göra det liksom.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.