Hem > Forum > Depression > Det kan inte vara meningen man ska ha det så här

Det kan inte vara meningen man ska ha det så här

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag orkar inte längre. Och här får man aldrig hjälp. Är det egentligen nån här som någonsin lyckats komma fram på chatten??? Jag vet inte hur jag ska göra. Jag klarar inte av livet och orkar inte att kastas ner i det bottenlösa hålet gång på gång. Men jag vill inte utsätta min dottet för att hennes mamma tar livet av sig. Varför kan man inte bara få försvinna utan att det ska drabba andra? Det kan inte vara meningen att man ska behöva ha det så här. Jag har jobbat så hårt och har så många tekniker och har kämpat i snart 30 år och har lärt mig och förstått och blivit så mycket bättre men ändå kan jag hamna i precis samma hål med precis samma avgrundskänslor utan någon synbar anledning. Nu orkar jag inte längre. Det kan inte vara meningen att man ska ha det så här.

    Jag känner igen mig! ♥️ Har diagnoserna Asperger och ADD, men alla som känner mig säger att jag stämmer mer in på bipolär.. Jag tycker själv att mycket stämmer in på mig med den diagnosen! Jag kan må bra, gå in för saker till 100%, men så kraschar jag och hamnar i ett svart hål.

    Du är möjligtvis inte bipolär, vad du vet?

    Jag känner igen mig! ♥️ Har diagnoserna Asperger och ADD, men alla som känner mig säger att jag stämmer mer in på bipolär.. Jag tycker själv att mycket stämmer in på mig med den diagnosen! Jag kan må bra, gå in för saker till 100%, men så kraschar jag och hamnar i ett svart hål. Du är möjligtvis inte bipolär, vad du vet?

    Jag kom fram på chatten andra gången jag försökte, fick ”prata” med en jättesnäll människa där. Jag kanske hade tur jag, men förr eller senare kommer du fram! ❣️

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.