Hem > Forum > Depression > Deprimerad och svettig

Deprimerad och svettig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Avatar

    Jag har varit deprimerad länge. När jag fick Sertralin var det som natt och dag. Jag blev en helt annan person. Några veckor senare började jag dock svettas. ENORMT. Jag har alltid varit varmblodig och haft lätt för att svettas, men inte i de här mängderna. Min läkare sa att svettningen är en vanlig biverkning av medicinen. Problemet är bara att jag inte vill svettas. Samtidigt vill jag inte sluta ta Sertralin eftersom jag mår så mycket bättre av nu när jag tar den. Är det någon annan som är eller känner någon som är i samma sits som mig?

    Jag har gjort en behandling med miraDry på Svettkliniken. Det förändrade mitt liv när jag slutade svettas i armhålorna. Blir dock svettig över hela kroppen av Sertralin, och enligt Svettkliniken är det ingen bra idé att behandla hela kroppen med Botox för att stoppa svettningen. Så här står jag nu. Deprimerad av biverkningen (svetten)

    Avatar

    Känner verkligen igen mig! Har lidit av svettningar i många år. Jag har ätit olika antidepressiva i över 15 år. Bland annat sertralin. Nu har jag dock fått en annan typ – SNRI-preparat. Istället för SSRI som Sertralin är. Har även använt absolut torr. Så för mig är det bättre nu. Har du testat det?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.