Hem > Forum > Depression > Deprimerad och har självmordstankar

Deprimerad och har självmordstankar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Hej jag är 27 år och har velat ta mitt liv i perioder sen jag var 14 år. Jag tror att det första gången handlade om en djup känsla av utanförskap, det kändes som att jag inte hade förmåga att connecta med människor. Mina diagnoser är Aspergers Syndrom och DAMP men jag har aldrig gått på några mediciner. Jag har varit konstant olyckligt kär sedan jag var 16 år, fast i olika tjejer i olika perioder då. Jag har aldrig upplevt hur det år att älska någon som älskar en tillbaka lika mycket utan alla har bara haft vänskapskänslor för mig. Aldrig haft ett förhållande men har haft sex några gånger (om det nu är relevant i sammanhanget).

   

  Nu handlar mina självmordstankar mer om en vilja att fly från ångesten som den olyckliga kärleken skapar. Jag bor inneboende hos en tjej, två år äldre än mig, som jag sakta men säkert insåg att jag älskade. Men hon känner inget för mig annat än vänskap. Jag tolkade länge hennes beteende som att hon var intresserad av mig och jag är mitt uppe i ett lägenhetsköp, ett nybygge mittemot där vi bor nu, eftersom jag kände så starkt att det är här jag vill va och henne jag vill ha. Men när hon säger sig inte ha några känslor för mig så känner jag mig utnyttjad och värdelös.

   

  Hon är väldigt snäll och ger mig presenter då och då, och det börjar jag bli galen på hur fina presenterna än är för hon ger mig inte det jag egentligen vill ha – hennes kropp. Efter att ha smygläst hennes sms med en 70-årig granne där de framgick att de haft sex, förstod jag att det aldrig skulle bli vi. Jag fattade att jag fick skylla mig själv då jag valde att smygläsa men det var så att hennes mobil låg på en pall i badrummet och plingade till starkt så min uppmärksamhet drogs till den. Då såg jag en text fladdra förbi på displayen, ett sms från 70-åringen, då han skrev att hon är en sexgudinna. Det fick mig att gå in i deras konversation och få mina misstankar bekräftade. Hon vet om att jag har smygläst sms:en och jag sa att jag gjorde det för att hon varit så tyst när jag frågat tidigare om de haft sex. Men samtidigt känner jag skuld och skam som gjort ett så stort intrång i hennes privatliv.

   

  Hon vill fortsätta umgås med mig som vän men jag känner att det tär enormt på mig. Jag är mer inne på att ta en lång paus. När hon träffar andra blir jag ofta frågvis och undrar vad hon har gjort vilket hon ogillar och tycker att jag är svartsjuk och kontrollerande. När vår kommunikation brister kan jag tappa kontrollen och göra konstiga saker, som att tända eld på en present hon köpt till mig. Eller att jag går ut och letar efter henne om hon inte svarar i telefon. Så vill jag inte hålla på då det förstör mina relationer.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.