Hem > Forum > Depression > Depressionen vill att jag ska dö, Ångesten håller mig kvar

Depressionen vill att jag ska dö, Ångesten håller mig kvar

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag mår inte bra vet inte vad jag ska göra.

  Folk säger men lilla du du är bara 14 du gör allt detta för uppmärksamhet jag svär du dricker,röker och skadar dig bara för att du vill ha uppmärksamhet, och får alltid höra asså vad hände med dig vart är den gammla söta fina tjejen jag kände förr. Nu vill jag bara dö haf försökt såå många gånger känner mig så ensam hela tiden tack det vad det ända jag vill e säga om nån läser detta puss jag älskar dig fortsätt kämpa❤️❤️❤️❤️

  Även om du bara är 14 så ge aldrig upp hur än jobbig det är så vet jag åt livet kan vara grym elak jävig men ibland måste man hitta guld kornen så kära du lova mig att leva annars blir jag ledsen om du inte vill kämpa massa Styrke kramar till dig

  ” Ge inte upp det finns ljus i tunneln ”

  • Ps jag vet jag har varit i helvetet och jag har kämpat mig upp igen

   

  Trådstartaren

  Även om du bara är 14 så ge aldrig upp hur än jobbig det är så vet jag åt livet kan vara grym elak jävig men ibland måste man hitta guld kornen så kära du lova mig att leva annars blir jag ledsen om du inte vill kämpa massa Styrke kramar till dig ” Ge inte upp det finns ljus i tunneln ”

  • Ps jag vet jag har varit i helvetet och jag har kämpat mig upp igen

   

  Jag har försökt så många gånger att ta mitt liv och är så villig att försöka igen ångesten tar över hela mig jag vill verkligen gråta hela tiden och i skolan så frågar folk hur mår du samma svar ”jag mår bra” fast jag skriker efter hjälp sen när jag väl har fått jag (bup,soc) så sitter jag helt tyst liksom vad är det för fel på mig?

   

  Det är inget fel på dig ❤️ Det är tufft för dig och inget du ska klandra dig själv för.
  Finns det något som brukar få dig att må bättre?

  hej, får jag fråga vad du har gått igenom?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.