Hem > Forum > Depression > depressionen kommer att vinna

depressionen kommer att vinna

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Tja!

  Jo det är såhär jag känner att min depression kommer att vinna över mig. För jag orka inte längre. Jag orkar inte att må dåligt exat hela 🤬 tiden. Jag bryr mig inte längre om jag lever eller inte. För att livet är inte värt att leva om man må såhär oavsett vad alla säger!

  Nu kommer ni säkert säga… det finns hjälp att få. Ja du det har jag redan försökt med. Jag eller mina föreldra har haft kontakt med vården till och från med våden sen jag va 5 år. Jag har gått på så många ”behandlingar” samtal mm. Sen jag va 5 år gammal. För att typ öka mitt självförtroende och självkänsla mm. Men trots allt det bli det bara sämre och sämre.

  Men nu för 3 veckor sen fick jag reda på att jag har aschberger som jag tror är grunden till allt ihop. Kanche det va det. Att jag har aspberger. Men nog om det. Så gör min aspberger eller mitt fel som det heter enligt mig. Den gör att jag ALDRIG kommer få uppleva kärleken. När jag läser om hur andra lyckas med kärkeken. Bli jag så jävla arg och ledsen. Specijelt om när jag läser om andra tonåringar. Specijelt tjejer. Unga tjejer. Som är i min sits förutom att dem inte har aspberger. Att till och med dem lyckas med det. Gör att jag bli så jävla🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡,😭😭😭😢😢😢😩😩😩😫😫😫😥😥 ARG OCH LEDSEN. Så det inte är sant.

  Det gör att jag bara vill kasta min mobil eller vad jag läser ifrån. In i vägen så den gör sönder och bara ligga i min säng och ”Gräva” djupare och djupare i sängen för att det har jag min trygghet och ju djupare i sängen jag ”gräver” jo större trygghet få jag. Det här problemet och 100000000000000 andra problem som är lika stora om inte större. Gör att jag inte vill leva. Det finns ingen som helst chans att jag kan lösa dem. Så depression eller rättare sagt asbegeren som är är grunden till mina problem även min  depression. Den kommer ta livet av mig.

  Ja, problemet med depression är ju att den tar över och vinner. I alla fall om det är en ganska djup depression. Men nu när du vet grunden till ditt mående så kanske det går lättare att hitta en bra medicin, som kan hjälpa till lite?

  Och om du är tonåring så är det mycket hormoner och annat i farten. Kärleken hittar du säkert med tiden. Vet att detta bara är ord, men hoppas det stärker dig lite i alla fall.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.