Hem > Forum > Depression > Depression och inget självförtroende

Depression och inget självförtroende

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Hej, jag är en tjej på 15 år som växt upp i en familj med en pappa med grov adhd som misshandlat min familj psykiskt och misshandlat min mamma både psykiskt och fyskiskt.
  så som barn har jag och mina två syskon sett en ganska mycket och gått igenom mycket då vi behövt flytta till en kvinnojour efter att min pappa misshandlat min mamma psykiskt 2014 då han hade tagit droger.

  min familj bestod då av mamma,pappa min lillasyster och min lillebror som var två år yngre än mig och min syster som var 7 år yngre än mig.

  När vi flyttade till kvinno jouren förstod då vi nt så mycket om varför vi var där och varför vi behövde prata med en kurator då vi var små och trots allt vi såg min pappa göra så ville jag och min lillebror flytta tillbaks hem.

  så efter två år flyttade vi tillbaks hem då vi låstdes som att inget hänt då pappa och mamma blev tillsammans igen.

  Min pappa reste mycket under min uppväxt så jag var närmast min mamma men varje gång han kom tillbaks efter resan kunde han vara jätte glad första dagen och dagen efter var det ett rent helvete han kunde börja skrika på oss och misshandla oss psykiskt emd en massa ord.

  men 2018 var det hemska året i hela mitt liv han kom tillbaks från resan annorlunda han tog en massa droger och började säga en massa saker som att tex min mamma haft sex framför honom nyss när hon egentligen jobbade elelr att jag var ute och festade när jag egentligen var hemma eller att det är en man framför oss just nu som vi inte ser.

  en gång sa han att det var en man som gick igenom kranen och som sen var min mammas pojkvän

  han hjärntvättade mig väldigt mycket då jag själv inte visste vem jag var och han förstörde oxp en relation mellan mig och min bror.

  jah och min bror var väldigt nära när vi var små men sen så kom pappa och hjärntvätta hobom och tvingade honom att välja sida mellan mig och min mamma och såklart så valde han pappas sida då han hotade mig med att döda mig och då han satt och kallade mamma en hora.

  nör min mamma var på jobbet kom pappa in i mitt rum kl 6 på morgonen och hjärntvättade mig genom att hur min mamma var hemsk och ljugit mot mig då han kunde gråta och tvinga mig städa.

  när jag berättade det till mamma vad hon mig spela in det eftersom att allt han sa lät så sjukt, jag spelade in allt då genom min mobil telefon.

  dagen innan min födelsedag 2018 så kom pappa fram till mig och sa att han skulle fixa min telefon då skärmen var sönder när jag fick tillbaks den på efter skolan på min födelsedag blev jag jätteglad tills han sa ”grattis på födelsedagen, jag har en present åt dig” då han gick in i min telefon  och satte på alla röstmeddelanden jag skickade till min mamma och skrek är det här det jag är värd dig sen så letade han upp bensin och sa att han skulle bränna upp mig då han tagit upp en kniv innan också.

  så jag sprang ut hemifrån och tillbringade min födelsedag åt att gråta liggandes på en gunga dö jag hade grova självmordtankar.
  min mamma letade efter mig den dagen och sa att vi skulle lösa allt men att vi behövde skära tårtan för hennes skull då hon var jätteledsen.
  ddt hände en massa grejer efter då vi flyttade till en kvinno jour igen.
  Jah och min lillasyster bara då min lillebror redan valt och gå till min pappa.

  Jag bodde med min lillasyster och min mamma då i 2 år då jag kände mig så fri men hängde med fel personer i skolan så mina betyg sjunkte och hamnade ofta i konflikt då jag började få en massa orosanmälningar, började snatta men när jag blev tagen och fick ha soc möte så slutade jag med det.
  jah vill prata med nån och har haft flera möten hos en psykolog men kan inte prata ut utan att gråta.

  nör min lillebror flyttade in till oss igen så hände det en grej som ärrade mig för livet sen den dagen har jag hatat honom och min pappa med hela mitt hjärta jag känner obehag varje gång jag går förbi min bror och vill bara döda honom.

  han ber mig hela tiden att ta självmord,om hur jag är en hora och om hur han bara vill se mig död. Jag gråter till sömns hela tiden och vill bara dö just nu har också så dåligt självförtroende och känner mig så grovt ful då ingen av mina ” vänner”förstår min situation.

   

  Låter som du haft en mycket jobbig uppväxt 🙁 all kärlek till dig som tagit dig igenom det trots allt som hänt!❤️❤️❤️ En riktig kämpe är du! Vill du prata så finns jag här. Du får gärna berätta mer om vad som hände med din bror, om du vill och orkar såklart, känn inte att du måste! Styrkekramar!!❤️❤️❤️❤️❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.