Hem > Forum > Depression > Depression/Ångest och inre stress

Depression/Ångest och inre stress

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Gift småbarnsförälder som tappat hoppet om livet.

  Vet inte orsaken till mitt mående och medicin hjälper inte mycket alls. Går till kurator vilket jag sköter halvdant. Är heltidsjukskriven

  Ska jag lida av detta resten av mitt liv och aldrig få känna livsglädje så vill jag avsluta livet. Någon som känner igen sig eller kan ge mig hopp?

  Kram

  Vad har fått dig att tappa hoppet?

  Dåligt äktenskap?

  Känner igen mig i måendet åtminstone.

  Trådstartaren

  Vad har fått dig att tappa hoppet? Dåligt äktenskap? Känner igen mig i måendet åtminstone.

   

  Äktenskapet är jättebra. Jobbigt att inte veta varför jag mår såhär och troligtvis aldrig kommer få veta. Läkaren skriver bara ut mediciner och det hjälper ju bara till viss del. Mår för dåligt för att strida själv.

  Träligt att leva såhär resten av livet. Vill må bra och känna riktig glädje.

  Äktenskapet är jättebra. Jobbigt att inte veta varför jag mår såhär och troligtvis aldrig kommer få veta. Läkaren skriver bara ut mediciner och det hjälper ju bara till viss del. Mår för dåligt för att strida själv. Träligt att leva såhär resten av livet. Vill må bra och känna riktig glädje.

  Känner igen måendet. Bra att du går till kurator – själv är jag i stadiet att medicin ska få mig att orka ta tag i saker på riktigt. Jag tillåter mig ändå att tvivla lite på att äktenskapet är jättebra när du mår som du är – oavsett vad som är grundorsaken. I mitt fall mår jag dåligt för att min sambo mår dåligt och att jag efter ett tag av försök att lyfta henne, sedan dalat själv. Nu försöker jag ta mig upp till en nivå där jag kan lyfta oss båda.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.