Hem > Forum > Depression > Depression

Depression

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Har idag varit i kontakt med vården för femtielfte gången. Fick samma svar som alltid: det finns ingenting mer vi kan göra, fortsätt med dina mediciner, sjukskriv dig själv ett tag så känns det nog bättre snart

  Har hållit på med detta i trettio år, nu räcker det

  Har idag varit i kontakt med vården för femtielfte gången. Fick samma svar som alltid: det finns ingenting mer vi kan göra, fortsätt med dina mediciner, sjukskriv dig själv ett tag så känns det nog bättre snart Har hållit på med detta i trettio år, nu räcker det

  Kan inte säga så mycket med åldern då jag fyller 19 men det jag kan berätta är att vården och psyket tar en förgivet och till slut smäller det känns det som, så det jag menar är att jag fattar din frustration och lider med dig. Medicin är egentligen skit, förlåt att jag säger det men jag har tagit en del själv men slutade med allting på egen hand då jag inte ville ses som en pill popping idiot. REKOMMENDERAR INTE att sluta om du ej snackat med en läkare men försök även att kanske testa en del terapi behandlingar, det hjälper i längden.

  Jag har liknande erfarenheter som du har, fast jag har ”bara” varit deprimerad i tio år.

  Får jag fråga dig/ge tips om att testa något av följande:

  1. Har du testat att sluta äta anti-depressiva under några månader upp till ett halvår för att se om du möjligtvis bättre utan medicin? Om du testar detta så trappa ner medicinen långsamt.

  2. Hur ser din arbetssituation ut? trivs du och funkar ditt arbete med din depression? har du funderat på att byta arbete/omutbilda dig?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.