Hem > Forum > Depression > Börjar behöva kämpa mer igen

Börjar behöva kämpa mer igen

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej alla.

    Jag blev diagnotiserad med måttlig depression och ångest i höstas. Har tagit Sertralin 50 mg sedan dess. Det har definitivt givit verkan, och givit mig mer motivation och koncentration i studier och i KBT.

    Nu börjar jag dock känna att det börjar bli sämre igen. Jag kan inte ta till mig det jag lärt mig av KBTn längre och känner mig rätt maktlös. Det känns definitivt som att em höjning av dosen skulle passa nu. Nu ska jag snart få telefontid igen, dock flyttades den fram utan min vetskap. Detta gjorde mig både ledsen och arg. Är det någon här som haft en liknande upplevelse? Funderar på att framföra det för att se till att inte någon annan drabbas.

    Under tiden måste jag försöka att påminna mig själv om vad jag lyckats med, men jag kan inte sluta oroa mig över att jag exempelvis inte kommer kunna skriva klart min tenta.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.