Hem > Forum > Depression > Blir det någonsin bättre?

Blir det någonsin bättre?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Är 24 år och har kämpat så länge jag kan minnas. Ständigt återkommande depressioner trots olika mediciner varje gång. Ger ett sista försök nu med medicin och psykologkontakt men sen ger jag upp om det inte hjälper. Orkar inte kämpa mer och det blir aldrig bättre. Livet ska inte vara en ständig kamp. Är bara till en börda för alla nära och kära och de skulle få det så mkt bättre om jag inte fanns så de slapp oroa sig över mig jämt och ständigt.

    Är 24 år och har kämpat så länge jag kan minnas. Ständigt återkommande depressioner trots olika mediciner varje gång. Ger ett sista försök nu med medicin och psykologkontakt men sen ger jag upp om det inte hjälper. Orkar inte kämpa mer och det blir aldrig bättre. Livet ska inte vara en ständig kamp. Är bara till en börda för alla nära och kära och de skulle få det så mkt bättre om jag inte fanns så de slapp oroa sig över mig jämt och ständigt.

     

    Känner igen mig i dig. Jag tror att för en del så blir det aldrig bättre, man lär sig bara leva i ett dåligt liv. Jag hoppas att ditt sista försök med medicin och psykolog hjälper dig. En sak vet jag dock, o det är att dina nära och kära kommer att bli fruktansvärt ledsna om du tar livet av dig. Anledningen till att de oroar sig för dig är för att de älskar dig och bryr sig om dig, den oron de känner är ingenting emot vad de skulle känna om du försvann. De skulle bli helt förstörda. Samtidigt anser jag att ens liv är ens eget och det är upp till en själv om man vill fortsätta leva det eller inte. Du är värdefull,även om du bara känner dig som en börda. Önskar dig bättring Du är värd att må bra. Sänder en stor frivillig kram ❤️

    Kan lova dig att din familj inte skulle ha det bättre utan dig. Du är så ung, sannolikheten att det blir bättre i framtiden är stor. Sen kommer det säkert att komma bättre mediciner. Många har det kämpigt i din ålder, men mår bättre och bättre de närmaste åren. Så ge inte upp!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.