Hem > Forum > Depression > Behöver några upplyftande ord och kanske en kram?

Behöver några upplyftande ord och kanske en kram?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Hej alla!
  Jag vet att jag inte är den enda här som mår piss, så jag vill inte ta ifrån någon någonting med mitt klagande i den här tråden men jag känner att jag måste skriva av mig lite.

  För många år sedan var jag involverad i nazism och rasism vilket är en livsstil och filosofi jag inte stöttar längre, något som jag är väldigt glad över att jag lämnat bakom mig.

  Nyligen flyttade jag bort från all skit och fick ett nytt liv med nya härliga vänner och fann kärleken – trodde jag..
  Kärleken lämnade mig utan att uppge någon anledning och har troligtvis vänstrat med den jag trodde var min bästa vän, och nu den sista tiden när jag försökt fokusera på att umgås med vänner för att få positiv energi har nu två “vänner” vänt mig ryggen åt inom loppet av några veckor. Och jag förstår verkligen noll..

  Det känns som att jag gjort allt för att skapa en trevlig omgivning och har lärt mig av mitt tidigare liv, dvs att alltid behandla alla vänligt och med kärlek. Men istället har jag bara fått skit tillbaka, och nu helt plötsligt är mitt tidigare liv väldigt lockande igen. Jag förstår varför jag kunde vara så hatfull..
  Jag är påväg in i känslan av att jag numera inte orkar bry mig om folk längre, och när jag sätter igång nazimusik jag en gång tyckt var bra så känns det som att allt bara kommer tillbaka igen.

  Jag håller på att falla samman känner jag.. finns där någon som bara skulle vilja ge mig en virtuell kram eller något upplyftande ord så är jag tacksam.

  Sköt om er allihopa!

  Avatar

  Virtuella kramar i massor kommer här! Kram!

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack snälla du!

  Avatar

  Kram. Du vågade lämna trots allt. Och de är bara dumt att gå tillbaka.

  Avatar
  Trådstartaren

  Tack!

  Nej jag vet att det är dumt och det finns inte på min radar att göra det, men när jag mår dåligt och livet vänder sig lite emot mig så känns det lockande bara.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.