Hem > Forum > Depression > Är det någon som befinner sig i samma situation?

Är det någon som befinner sig i samma situation?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Detta kanske låter konstigt i mångas ögon. Men, min mamma har aldrig tyckt om mig. Alltså någonsin.. Hon har svårt för mig, oavsett om jag gör bra eller dåligt ifrån mig. Våran relation är väldigt ansträngd. Finns det någon mer där ute som befinner sig eller har befunnit sig i samma situation med sin respektive förälder? Detta är något som tär på mig så otroligt mycket.

  Avatar

  Yep. Jag har länge trott att hon inte uppskattar mig fast hon hade bara svårt att uttrycka sin kärlek så jag kunde känna den.

  Alla mödrar älskar inte sina barn och det kan vara ett känsligt ämne att tala om men det händer. Att inte vara älskad av sin mor är tufft men även det går att ta sig förbi och acceptera utan att bli bitter.

  Är du gammal nog att börja söka det du behöver i någon annan vuxen som också är en klok person? Kan du lära dig växa på egen hand genom att läsa, skriva och prata om det du upplever som utmanande?

  Till sist, om du anser att din mor inte kan ge dig det du önskar så lämna henne så mycket du kan. Som barn har du inget ansvar gentemot dina föräldrar. Som vuxen måste du söka det som stärker dig.

  Jag har lämnat min familj för den var dysfunktionell och jag kunde inte växa som person. Jag blev fast i ett familjemönster och mådde skitdåligt av det tills jag förstod vad som pågick. Mamma var deprimerad och pappa var intelllektuellt begränsad liksom våldsam. Länge hade jag inga goda relationer att jämföra med och hade inte heller modet att analysera mina närmaste.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.