Hem > Forum > Depression > Anhörig till deprimerad, hjälp…

Anhörig till deprimerad, hjälp…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Har träffat en kille som va den absolut perfekta för mig, som nu har fått en depression, jag är livrädd att han ska lämna mig, så livrädd att jag äts upp inifrån och kan inte få min vardag att fungera. Jag försöker på alla sätt och vis att bemöta honom på det sättet som jag tror är bäst för honom men jag vet varken ut eller in snart. Han är känslokall och vill helst inte träffas, han säger att han känner sig helt förtvivlad och borta i sina egna tankar och det är allt från svartsjuka till att jag ska lämna honom för någon annan. Det handlar även om hans dotter som han vill skapa en bra relation till då han och den biologiska mamman inte har någon bra kontakt. Jag måste bara få umgås med honom och ge honom lite kärlek så att han förstår att jag gör allt för honom men hur fan ska jag bete mig i detta, skulle vara så tacksam om jag kunde få stöd från någon. Hjälp….

    Kan bara prata för mig själv eftersom alla känner olika. Men att ha någon som kramar om en och visar sin närvaro är det bästa botemedlet mot min depression. Sen kan det vara skönt att få prata lite, kan räcka med några meningar.

    Fråga tillexempel:

    vad är det som tynger dig just nu? Vad vill du göra när du mår bättre?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.